۱۳۹۳ بهمن ۱۹, یکشنبه

کباب کوبیده بختیاری









مواد لازم : 



مخلوط گوشت گوساله و گوسفند : 350 گرم چرخکرده

گوشت مرغ :  250 گرم چرخکرده

پیاز بزرگ : 1+1 عدد رنده ریز شود

سیر : 3 + 2 عدد رنده ریز شود

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر لیمو ترش بمیزان لازم

طرز تهیه :

گوشت قرمز + 1 پیاز + 3 حبه سیر و نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر لیمو ترش را در ظرفی با هم خوب مخلوط کرده بعد مرغ + 1 پیاز + 2 حبه سیر و نمک ، فلفل ، زرد چوبه و پودر لیمو ترش را هم مخلوط کرده بعد داخل تابه گوشت قرمز را به سه قسمت و گوشت مرغ را دو قسمت میکنیم . 



وسط گوشت قرمز ، دو طرفش مرغ و باز دو طرف آن گوشت قرمز را تقسیم میکنیم . بعد با پشت یک کارد کبابها را از عرض 3 سانت 3 سانت برش داده طوری که در هر بختیاری سه قسمت گوشت قرمز و دو قسمت مرغ باشد .  






 اگر زیر کباب را فویل پهن کنیم از نظر پخت بهتر است . بعد اگر تابه سر داشت آنرا گذاشته و اگر نداشت با فویل روی آن کشیده و داخل فر یا روی حرارت میگذاریم . 





( من روی حرارت ملایم اجاق گاز گذاشتم ) بعد از چند دقیقه میتوانیم با یک قلم مو  روی بختیاری را کره ذوب شده بمالیم و وقتی کباب را برگرداندیم طرف دیگر را هم کره میمالیم  






با حرارت خیلی ملایم برای هر طرف بین 12 تا 15 دقیقه زمان لازم است . وقتی کباب بختیاری آماده شد میتوانید آنرا با چلو یا نان نوش جان بفرمایید .  


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...