مواد لازم :
مخلوط گوشت
گوساله و گوسفند : 350 گرم چرخکرده
گوشت مرغ : 250 گرم چرخکرده
پیاز بزرگ : 1+1
عدد رنده ریز شود
سیر : 3 + 2 عدد
رنده ریز شود
نمک ، فلفل سیاه ،
زردچوبه و پودر لیمو ترش بمیزان لازم
طرز تهیه :
گوشت قرمز + 1
پیاز + 3 حبه سیر و نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر لیمو ترش را در ظرفی با هم خوب
مخلوط کرده بعد مرغ + 1 پیاز + 2 حبه سیر و نمک ، فلفل ، زرد چوبه و پودر لیمو ترش
را هم مخلوط کرده بعد داخل تابه گوشت قرمز را به سه قسمت و گوشت مرغ را دو قسمت
میکنیم .
وسط گوشت قرمز ، دو طرفش مرغ و باز دو طرف آن گوشت قرمز را تقسیم میکنیم
. بعد با پشت یک کارد کبابها را از عرض 3 سانت 3 سانت برش داده طوری که در هر
بختیاری سه قسمت گوشت قرمز و دو قسمت مرغ باشد .
اگر زیر کباب را فویل پهن کنیم از نظر پخت بهتر
است . بعد اگر تابه سر داشت آنرا گذاشته و اگر نداشت با فویل روی آن کشیده و داخل
فر یا روی حرارت میگذاریم .
( من روی حرارت ملایم اجاق گاز گذاشتم ) بعد از چند
دقیقه میتوانیم با یک قلم مو روی بختیاری
را کره ذوب شده بمالیم و وقتی کباب را برگرداندیم طرف دیگر را هم کره میمالیم .
با حرارت خیلی ملایم برای هر طرف بین 12 تا 15
دقیقه زمان لازم است . وقتی کباب بختیاری آماده شد میتوانید آنرا با چلو یا نان
نوش جان بفرمایید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر