مواد لازم :
ماهی سفید یا قزل آلا:
1 عدد
سیر: 3
حبه
خرما: 1 لیوان دانه
گرفته
روغن مایع
کمی
آبجوش: 1
لیوان
نمک و
فلفل
برنج: 3
پیمانه
شکر: نصف
لیوان
هل ساییده: 1 قاشق
غذاخوری
زعفران
کمی
روغن بمیزان
لازم
طرز تهیه
:
پیاز و سیر را تفت
داده ، نمک و فلفل زده ، داخل شکم ماهی را با آن پر میکنیم .
آبجوش را روی خرما
ریخته چند دقیقه بماند .بعد داخل مخلوط کن پوره میکنیم .
داخل پیرکس فویل
انداخته و ماهی را در آن میگذاریم و روی آن را پوره خرما مالیده و روی آن کمی روغن
مایع میزنیم بعد با 250 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا یکساعت داخل فر
میگذاریم .
برنج را بعد از آبکش
کردن در ظرفی با شکر ، هل و زعفران مخلوط کرده و بعد در قابلمه روغن ریخته و برنج
را برای دم کشیدن در آن بریزید . آب و روغن هم بدهید و اجازه دهید تا دم بکشد . (از
نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید ) . برای سرو معمولا پلو را در دیس
بزرگی میکشند و ماهی را روی آن میگذارند .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر