۱۳۹۳ آبان ۱, پنجشنبه

پلو ماهی بحرینی



مواد لازم :

ماهی سفید یا قزل آلا: 1 عدد

سیر: 3 حبه

خرما: 1 لیوان دانه گرفته

روغن مایع  کمی

آبجوش: 1 لیوان

نمک و فلفل

برنج: 3 پیمانه

شکر: نصف لیوان

هل ساییده: 1 قاشق غذاخوری

زعفران کمی

روغن بمیزان لازم

طرز تهیه :

پیاز و سیر را تفت داده ، نمک و فلفل زده ، داخل شکم ماهی را با آن پر میکنیم .
آبجوش را روی خرما ریخته چند دقیقه بماند .بعد داخل مخلوط کن پوره میکنیم .
داخل پیرکس فویل انداخته و ماهی را در آن میگذاریم و روی آن را پوره خرما مالیده و روی آن کمی روغن مایع میزنیم  بعد با 250 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا یکساعت داخل فر میگذاریم .
برنج را بعد از آبکش کردن در ظرفی با شکر ، هل و زعفران مخلوط کرده و بعد در قابلمه روغن ریخته و برنج را برای دم کشیدن در آن بریزید . آب و روغن هم بدهید و اجازه دهید تا دم بکشد . (از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید ) . برای سرو معمولا پلو را در دیس بزرگی میکشند و ماهی را روی آن میگذارند . 



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...