۱۳۹۳ آبان ۳, شنبه

سس تاتار




 



مواد لازم :

سس مایونز : 3 قاشق غذاخوری


پیاز : 1 قاشق رنده شده ریز


خیارشور : 2 قاشق رنده شده


جعفری : 1 قاشق ریز خرد شده


سیر : 1 حبه ریز رنده شده


تخم مرغ آب پز : 1 عدد دلخواه


روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری


آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری


نمک و فلفل : بمیزان دلخواه
طرز تهیه :
تمام مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم . اگر در این سس از تخم مر غ آب پز استفاده کردید بهتر اینست که بیشتر از یک روز آنرا در یخچال نگهداری نکنید و زود بمصرف برسانید . اما اگر بدون تخم مرغ درست کردید میتوانید چند روز از آن در یخچال نگهداری کنید . از این سس میتوانید برای انواع ساندویچ ها ، مرغ سوخاری و فلافل استفاده کنید . نوش جان


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...