مواد لازم :
آرد : 1 لیوان
آب : 1 لیوان
روغن جامد یا کره
: 1 قاشق غذاخوری
شربت : 2 قاشق
غذاخوری ( برای اینکه بامیه رنگ بهتری داشته باشد)
روغن مایع برای
پخت
شربت قوام آمده
مقداری
مواد لازم برای شربت :
شکر : 1 کیلو
آب : 350 میلی
لیتر
گلوگز مایع (بادکا)
: 2 قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو نصف قاشق
چایخوری (برای نزدن شکرک)
طرز تهیه :
آب + روغن یا کره
+ 2 قاشق شربت قوام آمده را روی حرارت گذاشته وقتی جوش آمد آرد را اضافه کرده ،
حرارت را کم و بین 10 تا 15 دقیقه آنرا هم زده تا کم کم صدای جزجز آن بلند شود .
خمیر را میگذاریم تا سرد شود .
بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن
برقی خوب هم میزنیم و بعد تخم مرغ بعدی .
خمیر نباید زیاد شل باشد . بعد خمیر را
داخل قیف ریخته
و داخل روغنی که لازم نیست زیاد داغ باشد به این ترتیب میریزیم :
به قیف کمی فشار آورده تا خمیر از آن کمی خارج شود و با قیچی تمیزی که نوک آنرا
داخل روغن زدید به هر اندازه کوچک و بزرگ که بخواهید بامیه ها را قیچی زده و
مستقیم درون روغن میریزید .
وقتی بامیه ها به رنگ دلخواه رسید با کفگیر برداشته و
درون شیره گرم میریزیم .
طرز تهیه شیره :
شکر و آب را قبل
از اینکه روی حرارت بگذارید خوب مخلوط کرده و روی حرارت هم نزنید . بعد از اینکه
کمی جوشید گلوگز یا جوهر لیمو را به آن افزوده و وقتی احساس کردیم به قوام آمده
شربت آماده است . شربتی که برای
زولبیا و بامیه استفاده میکنید نه زیاد داغ باشد نه سرد .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر