۱۳۹۳ مهر ۳۰, چهارشنبه

بامیه







مواد لازم :


آرد : 1 لیوان

آب : 1 لیوان

روغن جامد یا کره : 1 قاشق غذاخوری

شربت : 2 قاشق غذاخوری ( برای اینکه بامیه رنگ بهتری داشته باشد)

روغن مایع برای پخت

شربت قوام آمده مقداری


مواد لازم برای شربت :


شکر : 1 کیلو

آب : 350 میلی لیتر

گلوگز مایع (بادکا) : 2 قاشق غذاخوری  یا جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری (برای نزدن شکرک)

طرز تهیه :

آب + روغن یا کره + 2 قاشق شربت قوام آمده را روی حرارت گذاشته وقتی جوش آمد آرد را اضافه کرده ،






 حرارت را کم و بین 10 تا 15 دقیقه آنرا هم زده تا کم کم صدای جزجز آن بلند شود . خمیر را میگذاریم تا سرد شود . 






بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم میزنیم و بعد تخم مرغ بعدی . 








خمیر نباید زیاد شل باشد . بعد خمیر را داخل قیف ریخته 







و داخل روغنی که لازم نیست زیاد داغ باشد به این ترتیب میریزیم : به قیف کمی فشار آورده تا خمیر از آن کمی خارج شود و با قیچی تمیزی که نوک آنرا داخل روغن زدید به هر اندازه کوچک و بزرگ که بخواهید بامیه ها را قیچی زده و مستقیم درون روغن میریزید . 













وقتی بامیه ها به رنگ دلخواه رسید با کفگیر برداشته و درون شیره گرم میریزیم .





طرز تهیه شیره :

شکر و آب را قبل از اینکه روی حرارت بگذارید خوب مخلوط کرده و روی حرارت هم نزنید . بعد از اینکه کمی جوشید گلوگز یا جوهر لیمو را به آن افزوده و وقتی احساس کردیم به قوام آمده شربت آماده است . شربتی که برای زولبیا و بامیه استفاده میکنید نه زیاد داغ باشد نه سرد .


 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...