مواد لازم :
ماست : 120 گرم
نشاسته ذرت : 150
گرم
آب یا گلاب : 2
قاشق غذاخوری
آرد : 2 قاشق
غذاخوری
شربت قوام آمده :
1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین : یک
دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت :
شکر : 1 کیلو
آب : 350 میلی
لیتر
گلوگز مایع
(بادکا) : 2 قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو
نصف قاشق چایخوری (برای نزدن شکرک)
طرز تهیه :
نشاسته را داخل
ماست ریخته خوب مخلوط کنید . آرد را اضافه میکنیم و میگذاریم 7 الی 8 ساعت بماند .
تا خمیر ترش شود و بعمل آید .
بعد بوسیله آب یا
گلاب و یک قاشق شربت که داریم ، خمیر را
کمی شل میکنیم و آنرا در دو ظرف ریخته و
نیمی از جوش شیرین را به ظرفی که اول میخواهیم استفاده کنیم اضافه میکنیم . هم زده
و داخ قیف ریخته
و در روغن که روی حرارت است به شکل حلقه های تو در تو میریزیم .
با کفگیر زولبیا را به طرف زیر روغن میبریم یا اینکه زولبیاها را پشت رو میکنیم تا
2 طرف آن طلایی شود . و آنها را با کفگیر برداشته و داخل شیره میاندازیم .
با یک
کفگیر دیگر باشد که شیره داخل روغن نشود . با بقیه مایع هم به همین ترتیب کار
میکنیم . میتوانید طلایی یا برشته تر از روغن در آورید .
طرز تهیه شربت :
شکر و آب را قبل از اینکه روی حرارت بگذارید خوب مخلوط کرده و روی حرارت هم
نزنید . بعد از اینکه کمی جوشید گلوگز یا جوهر لیمو را به آن افزوده و وقتی احساس
کردیم به قوام آمده شربت آماده است .
شربتی که برای زولبیا و بامیه استفاده میکنید نه زیاد داغ باشد نه سرد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر