۱۳۹۳ آبان ۱, پنجشنبه

زولبیا





مواد لازم :
 
ماست : 120 گرم

نشاسته ذرت : 150 گرم

آب یا گلاب : 2 قاشق غذاخوری

آرد : 2 قاشق غذاخوری

شربت قوام آمده : 1 قاشق غذاخوری

جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری


مواد لازم برای شربت :

شکر : 1 کیلو

آب : 350 میلی لیتر

گلوگز مایع (بادکا) : 2 قاشق غذاخوری  یا جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری (برای نزدن شکرک)

طرز تهیه :
نشاسته را داخل ماست ریخته خوب مخلوط کنید . آرد را اضافه میکنیم و میگذاریم 7 الی 8 ساعت بماند . تا خمیر ترش شود و بعمل آید . 




بعد بوسیله آب یا گلاب  و یک قاشق شربت که داریم ، خمیر را کمی شل میکنیم و آنرا در دو ظرف ریخته  و نیمی از جوش شیرین را به ظرفی که اول میخواهیم استفاده کنیم اضافه میکنیم . هم زده و داخ قیف ریخته




 و در روغن که روی حرارت است به شکل حلقه های تو در تو میریزیم . 





با کفگیر زولبیا را به طرف زیر روغن میبریم یا اینکه زولبیاها را پشت رو میکنیم تا 2 طرف آن طلایی شود . و آنها را با کفگیر برداشته و داخل شیره میاندازیم . 





با یک کفگیر دیگر باشد که شیره داخل روغن نشود . با بقیه مایع هم به همین ترتیب کار میکنیم . میتوانید طلایی یا برشته تر از روغن در آورید . 





طرز تهیه شربت :
شکر و آب را قبل از اینکه روی حرارت بگذارید خوب مخلوط کرده و روی حرارت هم نزنید . بعد از اینکه کمی جوشید گلوگز یا جوهر لیمو را به آن افزوده و وقتی احساس کردیم به قوام آمده شربت آماده است .      شربتی که برای زولبیا و بامیه استفاده میکنید نه زیاد داغ باشد نه سرد 



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...