۱۳۹۳ آبان ۱, پنجشنبه

ته چین مرغ







مواد لازم :
  
برنج : 3 پیمانه نمکرده و پخته آبکش کنید


سینه مرغ : 1 عدد با ادویه و نمک پخته و ریش ریش کنید

ماست :1 لیوان سر خالی

زرده تخم مرغ : 4 عدد


گلاب : یک چهارم پیمانه

زعفران دمکرده : 4 قاشق

روغن مقداری دلخواه


طرز تهیه :


زرده تخم مرغ + ماست + گلاب + زعفران + روغن ( میتوانید حدود نصف لیوان بریزید) با هم مخلوط کرده بعد بیشتر برنج آبکش شده را در این مایع بریزید و مخلوط کنید . کف قابلمه نچسب را کمی روغن بریزید و یک لایه از مخلوط ته چین را کف قابلمه ریخته و صاف کنید .روی آن نصف مرغ را ریخته و بقیه مایع ته چین را روی آن بریزید و باقیمانده مرغ را ریخته و برنج سفید را روی مرغ ریخته آنرا صاف کرده ، یک سوم لیوان آب روی آن داده و در صورت دلخواه روغن . بعد برنج را روی حرارت زیاد دمکرده و 1 -2 دقیقه بعد حرارت را کم کرده بین 20 تا 30 دقیقه برای دمکشیدن کافیست . نوش جان





هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...