مواد لازم :
برنج : 3 پیمانه نمکرده و پخته آبکش کنید
سینه مرغ : 1 عدد با ادویه و نمک پخته و ریش ریش کنید
ماست :1 لیوان سر خالی
زرده تخم مرغ : 4 عدد
گلاب : یک چهارم پیمانه
زعفران دمکرده : 4 قاشق
روغن مقداری دلخواه
طرز تهیه
:
زرده تخم مرغ + ماست + گلاب +
زعفران + روغن ( میتوانید حدود نصف لیوان بریزید) با هم مخلوط کرده بعد بیشتر برنج
آبکش شده را در این مایع بریزید و مخلوط کنید . کف قابلمه نچسب را کمی روغن بریزید
و یک لایه از مخلوط ته چین را کف قابلمه ریخته و صاف کنید .روی آن نصف مرغ را ریخته
و بقیه مایع ته چین را روی آن بریزید و باقیمانده مرغ را ریخته و برنج سفید را روی
مرغ ریخته آنرا صاف کرده ، یک سوم لیوان آب روی آن داده و در صورت دلخواه روغن .
بعد برنج را روی حرارت زیاد دمکرده و 1 -2 دقیقه بعد حرارت را کم کرده بین 20 تا 30
دقیقه برای دمکشیدن کافیست . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر