۱۳۹۳ مهر ۲۸, دوشنبه

ماهی با سس قارچ








مواد لازم :

فیله ماهی شیر یا هر ماهی بدون استخوان دیگر : 1 کیلو ، تکه های 3 تا 4 سانتی بشود


قارچ : 250 گرم ( هر نوع قارچی میتوانید استفاده کنید)

پیاز : 1 عدد بزرگ ، خرد شود

سیر : 3 حبه ، خرد شود

آرد : 2 قاشق ( 60 گرم )

روغن کمی

پودر لیمو : 1 قاشق غذاخوری پر یا 6 قاشق آبلیموی تازه

نمک ، فلفل و زرد چوبه بمیزان لازم

ادویه کاری 1 قاشق چایخوری

آب : 2 لیوان


طرز تهیه :

پیاز را با روغن در تابه کمی طلایی میکنیم . سپس سیر را اضافه و بعد از چند ثانیه ادویه +فلفل+زردچوبه را نیز اضافه و بلافاصله آرد را نیز اضافه میکنیم . 






کمی که تفت خورد قارچ ( من از قارچ سوزنی استفاده کردم ) و ماهی را نیز اضافه کرده و حدود 5  دقیقه تفت داده 





بعد آب ، نمک و پودر لیمو را اضافه و حرارت را کم کرده تا ماهی کاملا پخته و طعم دار شود.






 بدلیل اینکه در این غذا از آرد استفاده میکنیم حتما حرارت کم و چند بار سر تابه را برداشته و غذا را هم میزنیم تا ته نگیرد . وقتی سس غلیظ شد غذا برای سرو آماده است . 


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...