مواد لازم :
فیله ماهی شیر یا
هر ماهی بدون استخوان دیگر : 1 کیلو ، تکه های 3 تا 4 سانتی بشود
قارچ : 250 گرم (
هر نوع قارچی میتوانید استفاده کنید)
پیاز : 1 عدد
بزرگ ، خرد شود
سیر : 3 حبه ،
خرد شود
آرد : 2 قاشق (
60 گرم )
روغن کمی
پودر لیمو : 1
قاشق غذاخوری پر یا 6 قاشق آبلیموی تازه
نمک ، فلفل و زرد
چوبه بمیزان لازم
ادویه کاری 1
قاشق چایخوری
آب : 2 لیوان
طرز تهیه :
پیاز را با روغن
در تابه کمی طلایی میکنیم . سپس سیر را اضافه و بعد از چند ثانیه ادویه
+فلفل+زردچوبه را نیز اضافه و بلافاصله آرد را نیز اضافه میکنیم .
کمی که تفت خورد
قارچ ( من از قارچ سوزنی استفاده کردم ) و ماهی را نیز اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت داده
بعد آب ، نمک و پودر لیمو را اضافه
و حرارت را کم کرده تا ماهی کاملا پخته و طعم دار شود.
بدلیل اینکه در این غذا از
آرد استفاده میکنیم حتما حرارت کم و چند بار سر تابه را برداشته و غذا را هم
میزنیم تا ته نگیرد . وقتی سس غلیظ شد غذا برای سرو آماده است .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر