۱۳۹۳ آبان ۱, پنجشنبه

مربای آلبالو





مواد لازم : 

آلبالو : 1 کیلو


شکر  : 1200 گرم

وانیل : نوک قاشق چایخوری

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

بعد از شستن آلبالوها دانه های آنها را در آورده ، طوری که آلبالوها له نشود . بعد شکر را روی آنها ریخته و برای مدت 10 ساعت آنرا داخل یخچال گذاشته تا آب بیندازد . 






روی هسته ها نصف لیوان آب ریخته و کمی آنها را زیر و رو میکنیم تا آلبالوی مانده به آنها جدا شده و هسته ها را جدا کرده و آب را روی آلبالوها میریزیم . بعد آنها را داخل قابلمه  روی حرارت گذاشته تا شربت آن به قوام آمده ، حالا وانیل و آبلیمو را اضافه و بعد از هم زدن آنها مربای پخته شده را از روی حرارت برمیداریم .



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...