۱۳۹۳ مهر ۳۰, چهارشنبه

سالاد ذرت






مواد لازم :


گوشت مرغ : یک عدد ران + نیمی از سینه مرغ پخته و خرد شده

سیب زمینی : 5 عدد متوسط آبپز و نگینی خرد شود


کنسرو ذرت : یک لیوان برای تزیین

کنسرو ذرت : یک سوم لیوان برای داخل سالاد

نخود فرنگی : نصف لیوان

ساقه کرفس : 1 عدد نگینی خرد شود

ساقه کرفس برای تزیین چند شاخه

پیازچه : 5 ساقه نگینی خرد شود

سس مایونز : ¾ لیوان

آبلیمو : 3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :


سس مایونز + آبلیمو + روغن زیتون + نمک + فلفل را با هم مخلوط کرده و به سیب زمینی که هنوز گرم است میافزاییم . بعد مرغ ، نخود فرنگی ، ذرت ، کرفس و پیازچه را اضافه و خوب مخلوط میکنیم .
برای تزیین سالاد را با قاشق درون ظرف مورد نظر به شکل مخروط میریزیم . 







با ذرت و ساقه کرفس  آنرا تزیین میکنیم.  




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...