مواد لازم :
ماکارونی فرمی : 500 گرم
گوشت گوساله یا گوسفند : 300 گرم ، قیمه ای خرد شود
پیاز : 1 عدد بزرگ ، نگینی خرد شود
سیر : 3 حبه ، خرد شود
جعفری خرد شده : 4 قاشق پر
نعنا خرد شده : 1 قاشق پر
رب گوجه فرنگی : 3 قاشق پر
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
ادویه پلویی : 1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زرد چوبه : بمیزان لازم
روغن
آب : نصف لیوان برای سس
طرز تهیه :
در یک قابلمه ( ترجیحا نچسب ) از نصف بیشتر آب ریخته و جوش آورده بعد ماکارونی را بهمراه کمی نمک به آن اضافه و برای 7 الی 10 دقیقه میپزیم . ( ماکارونی بسته به نوع و کیفیت آن نیاز به زمان پخت دارد ) بعد آنرا در صافی ریخته ، قابلمه را شسته و کمی روغن ته آن ریخته و سیب زمینی حلقه ای شده را کف آن میچینیم .
پیاز را در تابه باکمی روغن تفت داده و سیر را اضافه میکنیم . سیر هم کمی طلایی شود . حالا ادویه پلویی و فلفل و زرد چوبه را میافزاییم ( وقتی ادویه برای چند ثانیه تفت بخورد عطرش آزاد شده و خوش طعم تر میشود ) بلافاصله گوشت را اضافه میکنیم . و گوشت را نیز کمی تفت داده ، حالا رب و سبزیجات را اضافه میکنیم + نصف لیوان آب . حرارت را کم میکنیم سر تابه را میبندیم تا آب سس کشیده شود و سس جا بیفتد . حالا مقدار لازم نمک ریخته و سس را از روی حرارت بر میداریم .
ماکارونی را روی سیب زمینی داخل قابلمه میریزیم و سس را هم روی ماکارونی . مقدار کمی آب روی آن ریخته و سر آن را میبندیم و 2 دقیقه روی حرارت زیاد گذاشته و بعد حرارت را کم میکنیم تا ماکارونی دم بکشد .( میتوانیم ماکارونی و سس را لایه لایه در چند نوبت روی هم بریزیم )
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر