مواد لازم:
آرد گندم:2 الی 3 قاشق غذاخوری پر
تخم مرغ : 2 الی 3 عدد
سیر : 2 حبه ریز خرد شود
ماست : ا قاشق غذا خوری پر یا 5 قاشق شیر
پیاز : یک عدد بزرگ
گوجه فرنگی : 1 عدد متوسط
قارچ : 100 گرم
فلفل دلمه ای : 1 عدد
پنیر پیتزا : 100 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
سیر : 2 حبه ریز خرد شود
ماست : ا قاشق غذا خوری پر یا 5 قاشق شیر
پیاز : یک عدد بزرگ
گوجه فرنگی : 1 عدد متوسط
قارچ : 100 گرم
فلفل دلمه ای : 1 عدد
پنیر پیتزا : 100 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
آویشن مقداری
سس کچاپ بمیزان دلخواه
روغن جهت پخت
روغن جهت پخت
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده,سیر را خرد
کرده و در کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شوند.
قارچ و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را
حلقه ای برش زده .
ماست و نمک و فلفل وتخم مرغ را باهم
خوب مخلوط میکنیم و آرد را به آن افزوده و خوب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود .
مقدار کمی روغن در
تابه در دار ریخته و حرارت را کاملا ملایم کرده و مایع ماست و آرد را درون آن
ریخته و صاف کرده حدود 2 الی 3 دقیقه صبر کنید
بعد روی آن کمی کچاپ ریخته و یک سوم
پنیر را هم روی سطح آن ریخته سپس سیر و پیاز سرخ شده و قارچ را روی آن بریزید .
فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی را روی آن بچینید طوریکه در تمام سطح آن یکسان باشد
ومقدار کمی نمک و فلفل وتمام آویشن را روی آن بپاشید و در آخر پنیر پیتزا را روی
آن بپاشید
درب تابه را گذاشته و 20 الی 30 دقیقه به آن زمان دهید تا با حرارت کم
بپزد.اگر لازم بود از شعله پخش کن استفاده کنید . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر