۱۳۹۳ آبان ۲۰, سه‌شنبه

پیتزا تابه ای







مواد لازم:


آرد گندم:2 الی 3 قاشق غذاخوری پر   

تخم مرغ : 2 الی 3 عدد

سیر : 2 حبه ریز خرد شود

ماست : ا قاشق غذا خوری پر یا 5 قاشق شیر

پیاز : یک عدد بزرگ

گوجه فرنگی : 1 عدد متوسط

قارچ : 100 گرم

فلفل دلمه ای : 1 عدد

پنیر پیتزا : 100 گرم

نمک و فلفل : به میزان لازم

آویشن مقداری

سس کچاپ بمیزان دلخواه

روغن جهت پخت

                         




                          
طرز تهیه:


پیاز را نگینی خرد کرده,سیر را خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شوند.
قارچ و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را حلقه ای برش زده .
ماست و نمک و فلفل وتخم مرغ را باهم خوب مخلوط میکنیم و آرد را به آن افزوده و خوب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود .
مقدار کمی روغن در تابه در دار ریخته و حرارت را کاملا ملایم کرده و مایع ماست و آرد را درون آن ریخته و صاف کرده حدود 2 الی 3 دقیقه صبر کنید 

بعد روی آن کمی کچاپ ریخته و یک سوم پنیر را هم روی سطح آن ریخته سپس سیر و پیاز سرخ شده و قارچ را روی آن بریزید . 

فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی را روی آن بچینید طوریکه در تمام سطح آن یکسان باشد ومقدار کمی نمک و فلفل وتمام آویشن را روی آن بپاشید و در آخر پنیر پیتزا را روی آن بپاشید 

درب تابه را گذاشته و 20 الی 30 دقیقه به آن زمان دهید تا با حرارت کم بپزد.اگر لازم بود از شعله پخش کن استفاده کنید . نوش جان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...