مواد لازم :
بادمجان : 5 عدد
بزرگ
گوشت چرخکرده :
200 گرم
پیاز : 1 عدد
بزرگ ( خرد شود )
سیر : 2 حبه (
خرد شود )
رب گوجه فرنگی : 1+1
قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ،
زردچوبه و ادویه بمیزان لازم
روغن مقداری
آب : نصف لیوان
هویج : 1 عدد
برای تزیین . با قالب شیرینیهای ریز ، بشکل گل یا قلب برش بزنید
فلفل دلمه ای سبز
: 1 عدد برای تزیین .با قالب شیرینیهای ریز ، بشکل گل یا قلب برش بزنید
خلال دندان 10
عدد
طرز تهیه :
بادمجان ها را پس
از پوست گرفتن ، از طول هر کدام را به 4 قسمت برش داده ، سرخ میکنیم و کناری
میگذاریم .
پیاز را در کمی
روغن تفت داده و سیر را اضافه میکنیم . بعد ادویه ، نمک ، فلفل و زردچوبه را
افزوده تا کمی تفت بخورد و عطر آن در غذا آزاد گردد . گوشت را نیز اضافه میکنیم و
با حرارت ملایم خوب تفت میدهیم . بعد از اینکه گوشت تفت خورد 1 قاشق رب را با 2 –
3 قاشق آب افزوده و وقتی همه مواد مخلوط شد از روی حرارت برداشته تا کمی سرد شود .
بادمجانها را 2
تا 2تا بصورت + روی هم قرار داده
و وسط
آنها یک قاشق از مایع گوشتی گذاشته ،
بعد اول 2 طرف بادمجانی که اول گذاشتیم روی
هم میاوریم
و سپس 2 طرف بادمجانی که دوم گذاشتیم روی هم آورده
و یک خلال دندان وسط
آن فرو کرده و روی آن هویج و فلفل دلمه ای که با قالب در آوردیم فرو میکنیم .
آنها
را درون ظرف پیرکس چیده و بعد با نصف لیوان آب + 1 قاشق رب + نمک ، فلفل ، زردچوبه
و ادویه سس درست کرده و روی آنها در ظرف پیرکس میریزیم .
ظرف را برای مدت 30 دقیقه
در فری که از قبل گرم شده و 250 درجه فارنهایت حرارت دارد میگذاریم . بادمجان
حصیری هم بعنوان یک پیش غذا محسوب میشود و هم یک خورش با چلو یا نان . نوش جان .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر