۱۳۹۳ اسفند ۱۰, یکشنبه

بادمجان حصیری






مواد لازم :

بادمجان : 5 عدد بزرگ
گوشت چرخکرده : 200 گرم
پیاز : 1 عدد بزرگ ( خرد شود )
سیر : 2 حبه ( خرد شود )
رب گوجه فرنگی : 1+1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه بمیزان لازم
روغن مقداری
آب : نصف لیوان
هویج : 1 عدد برای تزیین . با قالب شیرینیهای ریز ، بشکل گل یا قلب برش بزنید
فلفل دلمه ای سبز : 1 عدد برای تزیین .با قالب شیرینیهای ریز ، بشکل گل یا قلب برش بزنید
خلال دندان 10 عدد  

طرز تهیه :

بادمجان ها را پس از پوست گرفتن ، از طول هر کدام را به 4 قسمت برش داده ، سرخ میکنیم و کناری میگذاریم .



پیاز را در کمی روغن تفت داده و سیر را اضافه میکنیم . بعد ادویه ، نمک ، فلفل و زردچوبه را افزوده تا کمی تفت بخورد و عطر آن در غذا آزاد گردد . گوشت را نیز اضافه میکنیم و با حرارت ملایم خوب تفت میدهیم . بعد از اینکه گوشت تفت خورد 1 قاشق رب را با 2 – 3 قاشق آب افزوده و وقتی همه مواد مخلوط شد از روی حرارت برداشته تا کمی سرد شود .

بادمجانها را 2 تا 2تا بصورت + روی هم قرار داده 



و وسط آنها یک قاشق از مایع گوشتی گذاشته ،



بعد اول 2 طرف بادمجانی که اول گذاشتیم روی هم میاوریم



و سپس 2 طرف بادمجانی که دوم گذاشتیم روی هم آورده



و یک خلال دندان وسط آن فرو کرده و روی آن هویج و فلفل دلمه ای که با قالب در آوردیم فرو میکنیم . 



آنها را درون ظرف پیرکس چیده و بعد با نصف لیوان آب + 1 قاشق رب + نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه سس درست کرده و روی آنها در ظرف پیرکس میریزیم .




ظرف را برای مدت 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده و 250 درجه فارنهایت حرارت دارد میگذاریم . بادمجان حصیری هم بعنوان یک پیش غذا محسوب میشود و هم یک خورش با چلو یا نان . نوش جان .








هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...