۱۳۹۴ فروردین ۳, دوشنبه

ته چین سبزی پلو ماهی




مواد لازم :




برنج : 7 پیمانه خیس شود  

سبزی پلویی : 1 کیلو پاک شده  یا یک پیمانه سبزی خشک پلویی

فیله ماهی : 1 کیلو خلالی خرد شود ( انگشتی یا فینگری )

ماهی کامل کوچک : 5 الی 8 عدد ( مثل قزل آلا )

پیاز بزرگ : 2 عدد خرد شود

سیر : 5 حبه درشت ، خرد شود

زرده تخم مرغ : 2 عدد

ماست : دو سوم پیمانه

گلاب : نصف پیمانه

زعفران دمکرده بمیزان لازم

نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه بمیزان لازم

روغن بمیزان لازم


طرز تهیه :


ماهی های کامل را بعد از تمیز کردن و شستن ( تیغ وسط آنرا اگر در آورید بهتر است  ) با نمک و فلفل حدود یکساعت قبل ، مزه دار میکنیم  و بعد یک طرف آنها را سرخ میکنیم .



برنج را پخته و آبکش میکنیم . پیاز را با کمی روغن در حد نرم شدن تفت داده و سیر را اضافه میکنیم . بعد از حدود 30  ثانیه ادویه ، فلفل ، نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم و بلافاصله ماهیهای خلالی را افزوده و همه را با هم تفت میدهیم .




در ظرفی زرده تخم مرغ + ماست + زعفران + گلاب و نصف  لیوان روغن را مخلوط و با کمی برنج آبکش شده مخلوط میکنیم
ماهیهای سالم را کف قابلمه ای که کمی روغن ریختیم ، طوری میچینیم که  طرف سرخ شده آنها بالا باشد و طرف خام آن طرف کف قابلمه ،



و بعد مایع ته چین که آماده کردیم روی آنها ریخته و صاف میکنیم . بعد یک لایه برنج سفید روی آن ریخته و سبزی پلویی ، حالا ماهی فیله سرخ شده را بصورت یک لایه ریخته و خوب روی آنرا صاف میکنیم




و روی آن برنج سفید



 و سبزی را لایه لایه  ریخته تا برنج و سبزی هم تمام شود




و ته چین را برای 30 تا 45 دقیقه روی حرارت گذاشته تا دم بکشد . موقع سرو غذا میتوانید پلو را در دیس بکشید




و ته چین آنرا قالبی در دیس جدا بگذارید . نوش جان  



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...