مواد لازم :
برنج : 7 پیمانه
خیس شود
سبزی پلویی : 1 کیلو پاک شده یا یک پیمانه سبزی خشک پلویی
فیله ماهی : 1 کیلو خلالی خرد شود ( انگشتی یا فینگری )
ماهی کامل کوچک : 5 الی 8 عدد ( مثل قزل آلا )
پیاز بزرگ : 2 عدد خرد شود
سیر : 5 حبه درشت ، خرد شود
زرده تخم مرغ : 2 عدد
ماست : دو سوم پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
زعفران دمکرده بمیزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه بمیزان لازم
روغن بمیزان لازم
طرز تهیه :
ماهی های کامل را
بعد از تمیز کردن و شستن ( تیغ وسط آنرا اگر در آورید بهتر است ) با نمک و فلفل حدود یکساعت قبل ، مزه دار
میکنیم و بعد یک طرف آنها را سرخ میکنیم .
برنج را پخته و آبکش میکنیم . پیاز را با کمی روغن در حد
نرم شدن تفت داده و سیر را اضافه میکنیم . بعد از حدود 30 ثانیه ادویه ، فلفل ، نمک و زردچوبه را اضافه
میکنیم و بلافاصله ماهیهای خلالی را افزوده و همه را با هم تفت میدهیم .
در ظرفی زرده تخم مرغ + ماست + زعفران + گلاب و نصف لیوان روغن را مخلوط و با کمی برنج آبکش شده مخلوط میکنیم
در ظرفی زرده تخم مرغ + ماست + زعفران + گلاب و نصف لیوان روغن را مخلوط و با کمی برنج آبکش شده مخلوط میکنیم
ماهیهای سالم را کف قابلمه ای که کمی روغن ریختیم ، طوری میچینیم
که طرف سرخ شده آنها بالا باشد و طرف خام
آن طرف کف قابلمه ،
و بعد مایع ته چین که آماده کردیم روی آنها ریخته و صاف میکنیم . بعد یک لایه برنج سفید روی آن ریخته و سبزی پلویی ، حالا ماهی فیله سرخ شده را بصورت یک لایه ریخته و خوب روی آنرا صاف میکنیم
و روی آن برنج سفید
و سبزی را لایه لایه ریخته تا برنج و سبزی هم تمام شود
و ته چین را برای 30 تا 45 دقیقه روی حرارت گذاشته تا دم بکشد . موقع سرو غذا میتوانید پلو را در دیس بکشید
و ته چین آنرا قالبی در دیس جدا بگذارید . نوش جان
و بعد مایع ته چین که آماده کردیم روی آنها ریخته و صاف میکنیم . بعد یک لایه برنج سفید روی آن ریخته و سبزی پلویی ، حالا ماهی فیله سرخ شده را بصورت یک لایه ریخته و خوب روی آنرا صاف میکنیم
و روی آن برنج سفید
و سبزی را لایه لایه ریخته تا برنج و سبزی هم تمام شود
و ته چین را برای 30 تا 45 دقیقه روی حرارت گذاشته تا دم بکشد . موقع سرو غذا میتوانید پلو را در دیس بکشید
و ته چین آنرا قالبی در دیس جدا بگذارید . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر