از این کرم هم به
تنهایی و هم در انواع دسر ، شیرینی و کیک
میتوان استفاده کرد .
مواد لازم :
زرده تخم مرغ : 3
عدد
آرد نشاسته ذرت :
2 قاشق غذا خوری ( 50 گرم )
آرد سفید : 2
قاشق غذاخوری ( 50 گرم )
شکر : 4 قاشق
غذاخوری ( 100 گرم )
شیر : 2 پیمانه
وانیل : 1 قاشق
مرباخوری مایع یا نوک قاشق چایخوری شکری
طرز تهیه :
زرده ها را کمی
مخلوط میکنیم . شکر + وانیل را اضافه کرده و مقداری دیگر با همزن دستی هم میزنیم .
در این مرحله هردو نوع آرد را الک کرده و به آنها میافزاییم . شیر را روی حرارت
میجوشانیم و وقتی جوش آمد به مایع تخم مرغ کم کم افزوده و در حین اضافه کردن هم میزنیم که تخم
مرغ نبرد .
بعد مایع را دوباره روی حرارت ملایم گذاشته ، دائم هم میزنیم تا کرم
غلیظ شده و آماده شود .
بعد آنرا داخل ظرفی ریخته و روی آنرا یک لایه سلفون میکشیم
تا موقع سرد شدن روی آن لایه ضخیم نگیرد . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر