۱۳۹۳ اسفند ۱۷, یکشنبه

کرم پاتیسیر







از این کرم هم به تنهایی و هم  در انواع دسر ، شیرینی و کیک میتوان استفاده کرد .

مواد لازم :





زرده تخم مرغ : 3 عدد

آرد نشاسته ذرت : 2 قاشق غذا خوری ( 50 گرم )

آرد سفید : 2 قاشق غذاخوری ( 50 گرم )

شکر : 4 قاشق غذاخوری ( 100 گرم )

شیر : 2 پیمانه

وانیل : 1 قاشق مرباخوری مایع یا نوک قاشق چایخوری شکری

طرز تهیه :



زرده ها را کمی مخلوط میکنیم . شکر + وانیل را اضافه کرده و مقداری دیگر با همزن دستی هم میزنیم .



در این مرحله هردو نوع آرد را الک کرده و به آنها میافزاییم . شیر را روی حرارت میجوشانیم و وقتی جوش آمد به مایع تخم مرغ کم کم  افزوده و در حین اضافه کردن هم میزنیم که تخم مرغ نبرد .




بعد مایع را دوباره روی حرارت ملایم گذاشته ، دائم هم میزنیم تا کرم غلیظ شده و آماده شود .





بعد آنرا داخل ظرفی ریخته و روی آنرا یک لایه سلفون میکشیم تا موقع سرد شدن روی آن لایه ضخیم نگیرد . نوش جان  






هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...