۱۳۹۴ مهر ۲۴, جمعه

دیگچه ( دسرمشهدی برای ایام محرم و صفرکه بیشتر حالت نذری دارد )





مواد لازم : 

دیگچه - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

برنج : 1 پیمانه 2 ساعت قبل خیس شود
شکر : 1 ونیم پیمانه شکر
شیر : 1 لیتر
گلاب : یک چهارم پیمانه گلاب
زعفران دمکره بمیزان لازم
آب : 4 پیمانه
خلال یا پودر پسته برای تزیین 
کره یا روغن : 15 الی 20 گرم در صورت تمایل 

طرز تهیه :

برنج خیس شده را با 4 لیوان آب روی حرارت گذاشته تا برنج پخته شود .

دیگچه - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

بعد شیر را به آن افزوده و قدری شیر و برنج با هم میپزیم بعد شکر را به مواد افزوده ، در تمام مدت حرارت کم باشد . اگر خواستید کره اضافه کنید در این مرحله بیفزایید.

دیگچه - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

اواخر پخت گلاب را اضافه کرده ( از هل هم میتوان استفاده کرد )، حال اگر خواستید دسرتون 2 رنگ باشه ، مقداری از آن را داخل قابلمه جدا ریخت.

دیگچه - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

و به یکی از آنها زعفران اضافه میکنیم .

دیگچه - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

بعد دیگچه را بین نیم تا یک ساعت میتوانید دم کنید . دقیقا مثل برنج که دمکنی روی آن میگذارید .

دیگچه - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

بعد برای چند ساعت درب قابلمه را برداشته تا سرد شود . دیگچه را برش دهید و با ته دیگ آنرا سرو کنید . نوش جان  

دیگچه - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...