مواد لازم :
برنج : 1 پیمانه 2 ساعت قبل خیس شود
شکر : 1 ونیم پیمانه شکر
شیر : 1 لیتر
گلاب : یک چهارم پیمانه گلاب
زعفران دمکره بمیزان لازم
آب : 4 پیمانه
خلال یا پودر پسته برای تزیین
کره یا روغن : 15 الی 20 گرم در صورت تمایل
طرز تهیه :
برنج خیس شده را با 4 لیوان آب روی حرارت گذاشته تا برنج پخته شود .
بعد شیر را به آن افزوده و قدری شیر و برنج با هم میپزیم بعد شکر را به مواد افزوده ، در تمام مدت حرارت کم باشد . اگر خواستید کره اضافه کنید در این مرحله بیفزایید.
اواخر پخت گلاب را اضافه کرده ( از هل هم میتوان استفاده کرد )، حال اگر خواستید دسرتون 2 رنگ باشه ، مقداری از آن را داخل قابلمه جدا ریخت.
و به یکی از آنها زعفران اضافه میکنیم .
بعد دیگچه را بین نیم تا یک ساعت میتوانید دم کنید . دقیقا مثل برنج که دمکنی روی آن میگذارید .
بعد برای چند ساعت درب قابلمه را برداشته تا سرد شود . دیگچه را برش دهید و با ته دیگ آنرا سرو کنید . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر