۱۳۹۳ مهر ۳۰, چهارشنبه

لوبیا پلوی دمی





مواد لازم :


برنج : 3 پیمانه

روغن مایع : 6 قاشق غذاخوری

لوبیا : 2 لیوان خرد شده

گوشت گوساله یا گوسفند :  300 گرم قیمه ای خرد شده

پیاز : 1 عدد بزرگ خرد شده

سیر : 1 حبه ریز خرد شده

ادویه پلویی : 1 قاشق مرباخوری

فلفل و نمک بمیزان لازم

زعفران دم شده : 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :


روغن و پیاز را در قابلمه ریخته و کمی تفت میدهیم . سیر را اضافه و بعد ادویه پلویی ، فلفل و نمک را می افزاییم . حالا لوبیا را نیز میریزیم و کمی تفت میدهیم و بعد از یک دقیقه گوشت را اضافه کرده و هم میزنیم . حالا 3 لیوان آب ریخته و حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم که گوشت پخته و حدود نصف لیوان آب باقی بماند . برنج را شسته ( اگر دوست داشته باشید میتوانید از قبل برنج را خیس کنید اما به نمک آن برای پلوی دمی توجه کنید) و داخل قابلمه میریزیم و نمک آن را اندازه میکنیم .حرارت همچنان کم باشد . مقدار آبی که به غذا اضافه میکنیم باید اندازه ای باشد که حدود 2 سانت روی برنج را بگیرد تا پلوی دمی شما شفته نشود و دانه دانه باشد .سر قابلمه را بسته و بعد از 10 دقیقه که آب کمتر شد زعفران را روی آن ریخته و وقتی آب خشک شد حرارت را کاملا کم کرده و 20 تا 30 دقیقه برای دم کشیدن کافیست .  




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...