مواد لازم :
برنج : 3 پیمانه
روغن مایع : 6 قاشق غذاخوری
لوبیا : 2 لیوان خرد شده
گوشت گوساله یا گوسفند :
300 گرم قیمه ای خرد شده
پیاز : 1 عدد بزرگ خرد شده
سیر : 1 حبه ریز خرد شده
ادویه پلویی : 1 قاشق مرباخوری
فلفل و نمک بمیزان لازم
زعفران دم شده : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
روغن و پیاز را در قابلمه ریخته و کمی تفت میدهیم . سیر را
اضافه و بعد ادویه پلویی ، فلفل و نمک را می افزاییم . حالا لوبیا را نیز میریزیم
و کمی تفت میدهیم و بعد از یک دقیقه گوشت را اضافه کرده و هم میزنیم . حالا 3
لیوان آب ریخته و حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم که گوشت پخته و حدود نصف لیوان
آب باقی بماند . برنج را شسته ( اگر دوست داشته باشید میتوانید از قبل برنج را خیس
کنید اما به نمک آن برای پلوی دمی توجه کنید) و داخل قابلمه میریزیم و نمک آن را
اندازه میکنیم .حرارت همچنان کم باشد . مقدار آبی که به غذا اضافه میکنیم باید
اندازه ای باشد که حدود 2 سانت روی برنج را بگیرد تا پلوی دمی شما شفته نشود و دانه
دانه باشد .سر قابلمه را بسته و بعد از 10 دقیقه که آب کمتر شد زعفران را روی آن
ریخته و وقتی آب خشک شد حرارت را کاملا کم کرده و 20 تا 30 دقیقه برای دم کشیدن کافیست
.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر