مواد لازم :
کدو حلوایی : نیم
کیلو پوست گرفته شده و خرد شده
گوشت بدون چربی :
250 گرم
پیاز : 1 عدد
نگینی خرد شود
روغن برای سرخ
کردن بمیزان لازم
آبلیمو : 2 قاشق
غذاخوری
آلو خشک : 10 –
15 عدد
شکر : 3 قاشق غذا
خوری
رب گوجه : 1 قاشق
غذاخوری
نمک فلفل و ادویه
بمیزان لازم
زعفران کمی
طرز تهیه :
پیاز را در
قابلمه با کمی روغن تفت داده ، ادویه و فلفل را اضافه کرده و بلافاصله گوشت را را
افزوده و حدود 3 الی 5 دقیقه گوشت را هم تفت میدهیم . حالا رب گوجه را اضافه و کمی
با گوشت تفت داده و بعد حدود 3 – 4 لیوان آب به آن افزوده و همینطور زعفران ، سر
قابلمه را میگذاریم و وقتی جوش آمد آنرا کم کرده تا گوشت بپزد . بعد از یک و نیم
ساعت آلو و شکر را اضافه میکنیم . بعد از حدود 20 تا 25 دقیقه کدو ( کدو را
میتوانید با کمی روغن تفت داده و یا اینکه بدون تفت دادن داخل خورش بریزید ) + نمک
و آبلیموی تازه و بعد از بیست دقیقه خورش آماده است . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر