۱۳۹۳ دی ۱۹, جمعه

خورش کدو حلوایی






مواد لازم :






کدو حلوایی : نیم کیلو پوست گرفته شده و خرد شده

گوشت بدون چربی : 250 گرم

پیاز : 1 عدد نگینی خرد شود

روغن برای سرخ کردن بمیزان لازم

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

آلو خشک : 10 – 15 عدد

شکر : 3 قاشق غذا خوری

رب گوجه : 1 قاشق غذاخوری

نمک فلفل و ادویه بمیزان لازم

زعفران کمی

طرز تهیه :

پیاز را در قابلمه با کمی روغن تفت داده ، ادویه و فلفل را اضافه کرده و بلافاصله گوشت را را افزوده و حدود 3 الی 5 دقیقه گوشت را هم تفت میدهیم . حالا رب گوجه را اضافه و کمی با گوشت تفت داده و بعد حدود 3 – 4 لیوان آب به آن افزوده و همینطور زعفران ، سر قابلمه را میگذاریم و وقتی جوش آمد آنرا کم کرده تا گوشت بپزد . بعد از یک و نیم ساعت آلو و شکر را اضافه میکنیم . بعد از حدود 20 تا 25 دقیقه کدو ( کدو را میتوانید با کمی روغن تفت داده و یا اینکه بدون تفت دادن داخل خورش بریزید ) + نمک و آبلیموی تازه و بعد از بیست دقیقه خورش آماده است . نوش جان  


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...