مواد لازم :
پوست پرتقال : 4عدد از وسط نصف شود
پودر ژله قرمز : نصف بسته
آبجوش : 1 لیوان
سیاه دانه مقداری
طرز تهیه :
پرتقالها را از وسط نصف کرده و میوه آنرا بدون اینکه به پوست آسیب بزند با قاشق خارج میکنیم .
پودر
ژله و آبجوش را با هم مخلوط و خوب هم زده تا حل شود . با قاشق داخل پوست
های پرتقال را از ژله پر میکنیم . بعد کمی از سیاهدانه روی آن پاشیده و
آنها را برای مدت 1 – 2 ساعت در یخچال گذاشته تا ببندد . بعد از بستن ژله
میتوانید هر نیمه را به 2 تا 3 قسمت برش زده و اگر جایی نیاز به مقدار
بیشتری سیاهدانه داشت روی آن بپاشید . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر