۱۳۹۳ دی ۲۷, شنبه

دسر ژله بشکل هندوانه







مواد لازم :



پوست پرتقال : 4عدد از وسط نصف شود

پودر ژله قرمز : نصف بسته

آبجوش : 1 لیوان

سیاه دانه مقداری

طرز تهیه :


پرتقالها را از وسط نصف کرده و میوه آنرا بدون اینکه به پوست آسیب بزند با قاشق خارج میکنیم .
پودر ژله و آبجوش را با هم مخلوط و خوب هم زده تا حل شود . با قاشق داخل پوست های پرتقال را از ژله پر میکنیم . بعد کمی از سیاهدانه روی آن پاشیده و آنها را برای مدت 1 – 2 ساعت در یخچال گذاشته تا ببندد . بعد از بستن ژله میتوانید هر نیمه را به 2 تا 3 قسمت برش زده و اگر جایی نیاز به مقدار بیشتری سیاهدانه داشت روی آن بپاشید . نوش جان  

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...