مواد لازم :
برنج : 3 پیمانه
قارچ : 300 گرم
پیاز : 1 عدد
بزرگ ، ریز خرد شود
سیر : 3 حبه ،
ریز خرد شود
زنجفیل : 1 قاشق
غذاخوری خرد شده
نمک ، فلفل ، زرد
چوبه و ادویه پلویی بمیزان لازم
روغن بمیزان لازم
پیاز برای ته دیگ
زعفران دمکرده
طرز تهیه :
برنج را که از
قبل خیس کردیم ، پخته و کناری میگذاریم . پیاز را با مقداری روغن کمی تفت داده بعد
سیر و زنجفیل را اضافه کرده و زمانی که آنها نیز کمی تفت خورد ادویه ، نمک ، فلفل
و زرد چوبه را اضافه کرده و سپس قارچ را نیز با حرارت زیاد برای 3 تا 4 دقیقه تفت میدهیم .
ته قابلمه روغن ریخته و پیاز را برای ته دیگ
حلقه حلقه کرده و ته دیگ میگذاریم .
روی آن برنج آبکش شده ریخته و روی آن از مایه
قارچ ریخته
و به همین ترتیب برنج و قارچ را ریخته تا تمام شود .
روی سطح آنها
زعفران دمکرده و یک سوم لیوان آب برای دم کشیدن برنج روی آن میدهیم . نیم ساعت
کافیست . 2 تا 3 دقیقه با حرارت زیاد و وقتی بخار داد با حرارت کم تا غذا آماده
شود . این یک غذای گیاه است برای کسانی که با گوشت میانه ای ندارند . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر