۱۳۹۳ بهمن ۲۹, چهارشنبه

قارچ پلو با ته دیگ پیاز




مواد لازم :



برنج : 3 پیمانه

قارچ : 300 گرم

پیاز : 1 عدد بزرگ ، ریز خرد شود

سیر : 3 حبه ، ریز خرد شود

زنجفیل : 1 قاشق غذاخوری خرد شده

نمک ، فلفل ، زرد چوبه و ادویه پلویی بمیزان لازم

روغن بمیزان لازم

پیاز برای ته دیگ

زعفران دمکرده

طرز تهیه : 


برنج را که از قبل خیس کردیم ، پخته و کناری میگذاریم . پیاز را با مقداری روغن کمی تفت داده بعد سیر و زنجفیل را اضافه کرده و زمانی که آنها نیز کمی تفت خورد ادویه ، نمک ، فلفل و زرد چوبه را اضافه کرده و سپس قارچ را نیز با حرارت زیاد برای 3  تا 4 دقیقه تفت میدهیم . 




ته قابلمه روغن ریخته و پیاز را برای ته دیگ حلقه حلقه کرده و ته دیگ میگذاریم .




روی آن برنج آبکش شده ریخته و روی آن از مایه قارچ ریخته




و به همین ترتیب برنج و قارچ را ریخته تا تمام شود .





روی سطح آنها زعفران دمکرده و یک سوم لیوان آب برای دم کشیدن برنج روی آن میدهیم . نیم ساعت کافیست . 2 تا 3 دقیقه با حرارت زیاد و وقتی بخار داد با حرارت کم تا غذا آماده شود . این یک غذای گیاه است برای کسانی که با گوشت میانه ای ندارند . نوش جان     

   

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...