مواد لازم :
برنج : 2 پیمانه
میگو کوچک : 200
گرم
تره فرنگی : 1 ساقه
خرد شده
پیاز : 1 عدد خرد
شده
سیر : 3 حبه خرد
شده
زنجفیل تازه به
اندازه 2 حبه سیر خرد شده
نمک ، فلفل ،
زردچوبه و ادویه بمیزان لازم
روغن بمیزان لازم
سیب زمینی برای
ته دیگ
طرزتهیه :
برنج را بعد از
چند ساعت خیس کردن ، پخته و آبکش میکنیم .
میگو + نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه + تره
فرنگی را مخلوط کرده تا میگو مزه دار شود
.
پیاز را با کمی روغن تفت داده تا طلایی شود . سیر و زنجفیل رو هم افزوده و تفت
داده
بعد مخلوط میگو را اضافه و حدود 2 - 3 دقیقه تفت داده و از روی حرارت
برمیداریم .
توی قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را برای ته دیگ گذاشته و
کمی برنج روی آن ریخته و نصف میگو را روی آن میریزیم . باز برنج ، میگو و در آخر
هم برنج ریخته و روی آن یک سوم لیوان آب و مقداری روغن روی آن داده و روی حرارت
گذاشته تا دم بکشد . 2 تا 3 دقیقه حرارت زیاد و بعد حرارت را کم میکنیم . بعد از
نیم ساعت غذای ما آماده است . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر