۱۳۹۳ بهمن ۱۹, یکشنبه

میگو پلو






مواد لازم :


برنج : 2 پیمانه

میگو کوچک : 200 گرم 

تره فرنگی : 1 ساقه خرد شده

پیاز : 1 عدد خرد شده

سیر : 3 حبه خرد شده

زنجفیل تازه به اندازه 2 حبه سیر خرد شده

نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه بمیزان لازم

روغن بمیزان لازم

سیب زمینی برای ته دیگ


طرزتهیه :


برنج را بعد از چند ساعت خیس کردن ، پخته و آبکش میکنیم .
 میگو + نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه + تره فرنگی  را مخلوط کرده تا میگو مزه دار شود .





 پیاز را با کمی روغن تفت داده تا طلایی شود . سیر و زنجفیل رو هم افزوده و تفت داده 





بعد مخلوط میگو را اضافه و حدود 2 - 3 دقیقه تفت داده و از روی حرارت برمیداریم . 





توی قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را برای ته دیگ گذاشته و کمی برنج روی آن ریخته و نصف میگو را روی آن میریزیم . باز برنج ، میگو و در آخر هم برنج ریخته و روی آن یک سوم لیوان آب و مقداری روغن روی آن داده و روی حرارت گذاشته تا دم بکشد . 2 تا 3 دقیقه حرارت زیاد و بعد حرارت را کم میکنیم . بعد از نیم ساعت غذای ما آماده است . نوش جان 


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...