مواد لازم :
کیک اسفنجی 4 تخم
مرغی : 1 عدد
بستنی شکلاتی : 1
لیتر
گاناش برای روی
کیک مقداری ( شکلات + خامه ) به آموزش گاناش در همین سایت مراجعه کنید
میوه دلخواه برای
تزیین کیک
طرز تهیه :
ابتدا حدود یک
سانت از سر کیک را با کاردی تیز برداشته
و بعد داخل کیک را طوری خالی میکنیم که به
دیواره ها و کف کیک آسیبی نرسد .
بعد قسمت خالی شده را با بستنی شکلاتی که در دمای
محیط کمی از سفتی آن کم شده پر میکنیم
و قسمت سر آن را که ابتدا برداشتیم سر جای
خود گذاشته و برای مدت حداقل 3 ساعت آنرا داخل فریزر میگذاریم .
( کیک بستنی را
میتوانید تا این مرحله همیشه در فریزر آماده داشته باشید ) بعد که آن را از فریزر
در آوردیم روی آن را ابتدا گاناش ریخته
و بعد با هر نوع میوه ای که دوست داشتیم
تزیین میکنیم . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر