۱۳۹۳ بهمن ۲۹, چهارشنبه

کیک بستنی شکلاتی




مواد لازم :






کیک اسفنجی 4 تخم مرغی : 1 عدد

بستنی شکلاتی : 1 لیتر

گاناش برای روی کیک مقداری ( شکلات + خامه ) به آموزش گاناش در همین سایت مراجعه کنید

میوه دلخواه برای تزیین کیک

طرز تهیه :



ابتدا حدود یک سانت از سر کیک را با کاردی تیز برداشته



و بعد داخل کیک را طوری خالی میکنیم که به دیواره ها و کف کیک آسیبی نرسد .









بعد قسمت خالی شده را با بستنی شکلاتی که در دمای محیط کمی از سفتی آن کم شده پر میکنیم






و قسمت سر آن را که ابتدا برداشتیم سر جای خود گذاشته و برای مدت حداقل 3 ساعت آنرا داخل فریزر میگذاریم .




( کیک بستنی را میتوانید تا این مرحله همیشه در فریزر آماده داشته باشید ) بعد که آن را از فریزر در آوردیم روی آن را ابتدا گاناش ریخته





و بعد با هر نوع میوه ای که دوست داشتیم تزیین میکنیم . نوش جان 






هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...