مواد لازم :
شکلات تخته ای یا
چیپسی : 100 گرم
خامه صبحانه :
100 گرم
طرز تهیه :
خامه را روی
حرارت گذاشته
و وقتی جوش آمد شکلات را به آن اضافه میکنیم .
و بعد بلافاصله از روی
حرارت بر میداریم . شکلات و خامه را هم میزنیم
تا در یکدیگر حل شوند و یک کرم صاف
و یکدست به ما بدهد .
تا زمانی هم که سرد میشود چند بار دیگر هم میزنیم که هم رویه
نگیرد و هم اینکه حباب های داخل آن خارج شود . از گاناش برای روی کیک – کاپ کیک –
بستنی – انواع دسر و شیرینی و میوه استفاده میشود . برای میوه میتوانید میوه را
پوست کنده و آنها را برش بزنید ، گاناش را هم در ظرفهای کوچک ریخته و در کنار میوه
برای مهمان سرو کنید . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر