۱۳۹۳ بهمن ۲۲, چهارشنبه

گاناش - ganache








مواد لازم :





شکلات تخته ای یا چیپسی : 100 گرم
خامه صبحانه : 100 گرم

طرز تهیه :


خامه را روی حرارت گذاشته 






و وقتی جوش آمد شکلات را به آن اضافه میکنیم . 




و بعد بلافاصله از روی حرارت بر میداریم . شکلات و خامه را هم میزنیم 




تا در یکدیگر حل شوند و یک کرم صاف و یکدست به ما بدهد . 



تا زمانی هم که سرد میشود چند بار دیگر هم میزنیم که هم رویه نگیرد و هم اینکه حباب های داخل آن خارج شود . از گاناش برای روی کیک – کاپ کیک – بستنی – انواع دسر و شیرینی و میوه استفاده میشود . برای میوه میتوانید میوه را پوست کنده و آنها را برش بزنید ، گاناش را هم در ظرفهای کوچک ریخته و در کنار میوه برای مهمان سرو کنید . نوش جان 


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...