۱۳۹۴ فروردین ۲۱, جمعه

کباب بختیاری





مواد لازم :




فیله مرغ : 250 گرم ورقه ای برش بخورد

فیله بره : 250 گرم "  "          "       "


پیاز : 1+1 عدد خرد شود

سیر :2+2 حبه خرد شود

نمک ، فلفل و پودر لیمو عمانی بمیزان لازم ( از آب لیمو هم میتوان استفاده کرد )

روغن مایع بمیزان لازم

زعفران دمکرده حدود 1+1 قاشق

سیخ چوبی یا فلزی کوچک برای پخت داخل تابه 10 الی 12 عدد  


طرز تهیه :


هر کدام از گوشتها را با پیاز ، سیر ، فلفل ، پودر لیمو ، روغن ، زعفران دمکرده و نمک که البته نمک گوشت قرمز را خیلی کم زده ولی به مرغ نمک را اول اضافه میکنیم و در نایلون یا ظرفی در بسته آنها را حداقل برای 2 ساعت در یخچال میگذاریم . ( میتوانید برای یک روز هم آنها را در یخچال نگهداری کنید تا بهتر مزه دار شود )




بعد آنها را یک در میان به سیخ بکشید ، یعنی یک تکه گوشت قرمز و یک تکه گوشت سفید تا سیخ پر شود .





میتوانید بصورت رولی بپیچید و به سیخ بکشید .





یا یک طرف سیخ گوشت قرمز و یک طرف گوشت سفید باشد .  
داخل تابه کمی روغن ریخته و سیخها را درون آن چیده ،




یک سوم لیوان آب اضافه کرده ، سر تابه را گذاشته و با حرارت کاملا ملایم برای مدت 15 – 20 دقیقه اجازه میدهیم تا یک طرف آن بپزد و بعد بر میگردانیم تا برای همین مدت طرف دیگر آن هم بپزد .




 این کباب را با چلو و یا نان میتوان میل کرد .      نوش جان . 



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...