مواد لازم :
شیر : 1 لیوان
آرد نشاسته ذرت :
1 قاشق غذاخوری سر پر
شکر : 1 – 2 قاشق
غذاخوری
وانیل مایع یک
قاشق چایخوری یا نوک قاشق چایخوری وانیل شکری
طرز تهیه :
آرد را در شیر حل
کرده ، شکر و وانیل را هم میافزاییم و بعد روی حرارت یکسره هم زده تا مثل فرنی غلیظ
شود . بعد داخل ظرفی ریخته و برای جلوگیری از رویه بستن ، روی آن را سلفون میکشیم
.
از این کرم برای انواع دسر و انواع تارت استفاده میکنیم . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر