۱۳۹۴ خرداد ۵, سه‌شنبه

کرم سفید





مواد لازم :



شیر : 1 لیوان

آرد نشاسته ذرت :  1 قاشق غذاخوری سر پر

شکر : 1 – 2 قاشق غذاخوری

وانیل مایع یک قاشق چایخوری یا نوک قاشق چایخوری وانیل شکری



طرز تهیه :



آرد را در شیر حل کرده ، شکر و وانیل را هم میافزاییم و بعد روی حرارت یکسره هم زده تا مثل فرنی غلیظ شود . بعد داخل ظرفی ریخته و برای جلوگیری از رویه بستن ، روی آن را سلفون میکشیم .



از این کرم برای انواع دسر و انواع تارت استفاده میکنیم . نوش جان  

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...