کیک سیب
مواد لازم :
سیب : 4 – 5 عدد متوسط
آرد : 2 پیمانه
شکر : 1 پیمانه
تخم مرغ : 4 عدد
شیر : 1 پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری
وانیل : 1 قاشق مرباخوری مایع یا نوک قاشق چایخوری شکری
دارچین : 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را با 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم . کف قالب مورد نظر را چرب و کناری میگذاریم.سیب ها را پوست گرفته و آنها را خلالی کرده و به دارچین آغشته میکنیم.
شکر و روغن را با همزن برقی زده تا خوب مخلوط شوند . تخم مرغهارا یکی یکی اضافه کرده و با دور تند همزن میزنیم تا کرمی صاف و یکدست داشته باشیم .
همینطور وانیل را . بعد شیر را اضافه کرده و خوب هم میزنیم . در پایان آرد و بیکینگ پودر را با الک به مایع افزوده و با لیسک خیلی کم هم میزنیم .
مقداری از مایع را کف قالب ریخته روی آن سیبها را میچینیم
و بقیه مایع کیک را ریخته و آنرا برای مدت 45 -60 دقیقه ( بسته به حرارت هر فر ) روی پنجره وسط در فر میگذاریم .
یادتان باشد نیم ساعت اول در فر را باز نکنید . کیک سیب را هم میتوان گرم میل کرد و سرد . نوش جان .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر