۱۳۹۴ تیر ۲۹, دوشنبه

کیک سیب

کیک سیب - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا


کیک سیب


مواد لازم :


کیک سیب - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا


سیب : 4 – 5 عدد متوسط

آرد : 2 پیمانه

شکر : 1 پیمانه

تخم مرغ : 4 عدد

شیر : 1 پیمانه

روغن مایع : نصف پیمانه

بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری

وانیل : 1 قاشق مرباخوری مایع یا نوک قاشق چایخوری شکری

دارچین : 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه :


فر را با 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم . کف قالب مورد نظر را چرب و کناری میگذاریم.سیب ها را پوست گرفته و آنها را خلالی کرده و به دارچین آغشته میکنیم. 

کیک سیب - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

شکر و روغن را با همزن برقی زده تا خوب مخلوط شوند . تخم مرغهارا یکی یکی اضافه کرده و با دور تند همزن میزنیم تا کرمی صاف و یکدست داشته باشیم .

کیک سیب - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

همینطور وانیل را . بعد شیر را اضافه کرده و خوب هم میزنیم . در پایان آرد و بیکینگ پودر را با الک به مایع افزوده و با لیسک خیلی کم هم میزنیم .

کیک سیب - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

مقداری از مایع را کف قالب ریخته روی آن سیبها را میچینیم

کیک سیب - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

و بقیه مایع کیک را ریخته و آنرا برای مدت 45 -60 دقیقه ( بسته به حرارت هر فر ) روی پنجره وسط در فر میگذاریم .

کیک سیب - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

یادتان باشد نیم ساعت اول در فر را باز نکنید . کیک سیب را هم میتوان گرم میل کرد و سرد . نوش جان .
کیک سیب - آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...