۱۳۹۴ شهریور ۱۹, پنجشنبه

پایه تارت


پایه تارت - آشپزی از اینجا تا آنجا azinjataonja



مواد لازم :

          پایه تارت - آشپزی از اینجا تا آنجا azinjataonja

آرد : 250 گرم معادل 2 لیوان
روغن : 100 گرم یا 125 گرم کره
زرده تخم مرغ : 1 عدد
وانیل : 1 ق م مایع یا نوک ق چ شکری

طرز تهیه :

کره یا روغن که به دمای محیط رسیده با شکر و وانیل مخلوط کرده ،

   پایه تارت - آشپزی از اینجا تا آنجا azinjataonja

زرده تخم مرغ را هم افزوده و با دست مخلوط میکنیم . بعد آرد را اضافه کرده و زمانی که خمیر جمع شد آنرا داخل نایلون میذاریم و آنرا داخل یخچال برای مدت 2 ساعت میذاریم . بعد اونو داخل ظرف پای بصورتیکه دیواره های اونم خمیر کشیده بشه ،

  پایه تارت - آشپزی از اینجا تا آنجا azinjataonja

با پشت قاشق اونو کاملا صاف کرده و با چنگال روی اون یک مقدار اثر گذاشته تا بهتر بپزه بعد داخل فری که از قبل با 180 درجه سانتیگراد گرم شده میگذاریم .

  پایه تارت - آشپزی از اینجا تا آنجا azinjataonja

از این تارت پایه برای پخت انواع تارت میوه ای و شکلاتی و... استفاده میکنیم . نوش جان 

  پایه تارت - آشپزی از اینجا تا آنجا azinjataonja

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...