مواد لازم :
آرد : 250 گرم معادل 2 لیوان
روغن : 100 گرم یا 125 گرم کره
زرده تخم مرغ : 1 عدد
وانیل : 1 ق م مایع یا نوک ق چ شکری
طرز تهیه :
کره یا روغن که به دمای محیط رسیده با شکر و وانیل مخلوط کرده ،
زرده تخم مرغ را هم افزوده و با دست مخلوط میکنیم . بعد آرد را اضافه کرده و زمانی که خمیر جمع شد آنرا داخل نایلون میذاریم و آنرا داخل یخچال برای مدت 2 ساعت میذاریم . بعد اونو داخل ظرف پای بصورتیکه دیواره های اونم خمیر کشیده بشه ،
با پشت قاشق اونو کاملا صاف کرده و با چنگال روی اون یک مقدار اثر گذاشته تا بهتر بپزه بعد داخل فری که از قبل با 180 درجه سانتیگراد گرم شده میگذاریم .
از این تارت پایه برای پخت انواع تارت میوه ای و شکلاتی و... استفاده میکنیم . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر