مواد لازم خمیر :
آرد : 300 گرم
شکر : 3 قاشق
غذاخوری
کره : 125 گرم
شیر : 7 قاشق
غذاخوری
زرده تخم مرغ : 1
عدد
وانیل : 1 ق م
مایع یا نوک ق چ وانیل شکری
نمک : نوک قاشق
چایخوری
مواد لازم داخل پای :
سیب : 2 – 3 عدد
شکر : 3 قاشق
غذاخوری
دارچین : 1 قاشق
چایخوری
آبلیموی تازه : 1
قاشق مرباخوری
سفیده تخم مرغ +
زعفران برای رو مال
طرز تهیه :
شیر + زرده تخم
مرغ + کره که به دمای محیط رسیده + شکر + وانیل را با هم مخلوط کرده بعد نمک و آرد
را افزوده و خمیر را ورز داده و داخل نایلون برای یکساعت داخل یخچال میگذاریم .
سیبها را پوست
گرفته و خلالی کرده ،
شکر آبلیمو و دارچین را اضافه میکنیم .
فر را روشن کرده تا
گرم شود . بعد از یکساعت استراحت خمیر را به سه قسمت کرده ،
2 قسمت آنرا به اندازه
ظرف پای با وردنه باز کرده و روی دیواره ظرف هم میکشیم .
مواد میانی را روی خمیر
بطور یکسان ریخته ،
قسمت کوچک خمیر را با وردنه باز کرده
و روی پای گذاشته و لایه
زیر و رو را بهم چسبانده و اضافه های خمیر را در میاوریم .
خمیر اضافی را لای
سلفون باز کرده و با قالبهای ریز شیرینی پزی قالب زده ،
روی پای را با قلم مو
سفیده و زعفران مالیده و شکوفه های ریز را روی آن چیده
و دوباره روی آن سفیده و
زعفران میمالیم .
بعد روی پنجره وسط فری که با 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده
بمدت 20 دقیقه گذاشته تا بپزد .
پای را هم بصورت
داغ و گرم میتوان خورد و هم سرد میتوانید انرا نوش جان کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر