۱۳۹۴ شهریور ۲۵, چهارشنبه

پای سیب





مواد لازم خمیر :




آرد : 300 گرم
شکر : 3 قاشق غذاخوری
کره : 125 گرم
شیر : 7 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ : 1 عدد
وانیل : 1 ق م مایع یا نوک ق چ وانیل شکری
نمک : نوک قاشق چایخوری

مواد لازم داخل پای :


سیب : 2 – 3 عدد
شکر : 3 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه : 1 قاشق مرباخوری

سفیده تخم مرغ + زعفران  برای رو مال

طرز تهیه :


شیر + زرده تخم مرغ + کره که به دمای محیط رسیده + شکر + وانیل را با هم مخلوط کرده بعد نمک و آرد را افزوده و خمیر را ورز داده و داخل نایلون برای یکساعت داخل یخچال میگذاریم .
سیبها را پوست گرفته و خلالی کرده ،



 شکر آبلیمو و دارچین را اضافه میکنیم .



فر را روشن کرده تا گرم شود . بعد از یکساعت استراحت خمیر را به سه قسمت کرده ،




2 قسمت آنرا به اندازه ظرف پای با وردنه باز کرده و روی دیواره ظرف هم میکشیم .




مواد میانی را روی خمیر بطور یکسان ریخته ،




قسمت کوچک خمیر را با وردنه باز کرده




و روی پای گذاشته و لایه زیر و رو را بهم چسبانده و اضافه های خمیر را در میاوریم .




خمیر اضافی را لای سلفون باز کرده و با قالبهای ریز شیرینی پزی قالب زده ،




 روی پای را با قلم مو سفیده و زعفران مالیده و شکوفه های ریز را روی آن چیده




 و دوباره روی آن سفیده و زعفران میمالیم .




بعد روی پنجره وسط فری که با 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه گذاشته تا بپزد .

پای را هم بصورت داغ و گرم میتوان خورد و هم سرد میتوانید انرا نوش جان کنید .  




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...