مواد لازم :
سینه مرغ : 1 عدد
اسفناج : 10 تا
12 برگ خرد نشود
پیاز : 2 الی 3
عدد کوچک بصورت کامل یعنی خرد نشود
سیر : 3 حبه
خلالی
سیب زمینی : 2
عدد متوسط
لوبیا سبز نازک :
15 عدد به تکه های 3- 4 سانتی خرد شود
فلفل قرمز تند :
1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی : 2
قاشق غذاخوری پر
نمک و فلفل سیاه
بمیزان لازم
روغن
برنج : 3 پیمانه
طرز تهیه :
برنج را بصورت
دمی بپزید و مراقب باشید که زمان دم کردن حرارت خیلی کم باشد که ته دیگ زیاد نشود
. مرغ را به قطعات کوچک برش داده و با سیر + پیاز+ نمک + فلفل سیاه + فلفل قرمز +
رب و 2 لیوان آب بگذارید پخته شود . با حرارت کم که آب زیاد تبخیر نشود چون آب مرغ
را موقع سرو لازم داریم . حدود 5 دقیقه آخر لوبیا و اسفناج را اضافه میکنیم . چون
طبق روش هندی باید تقریبا خام باشد .
برای سرو کردن
پلو میتوانید از یک پیاله استفاده کنید . کمی از برنج را زعفرانی کرده و حدود یک
قاشق داخل پیاله بریزید و بعد پلو سفید را روی آن ریخته و با ته قاشق پلو را در
پیاله فشرده کنید . ظرفی که میخواهید غذا در آن سرو شود را وارونه روی پیاله قرار
دهید و پیاله را برگردانید . حالا پیاله را برداشته و برنج بصورت قالبی در ظرف است
. خورش را هم اطراف برنج ریخته و یک تا دو ملاقه پر از آب مرغ را در ظرف ریخته و
بعد نوش جان فرمایید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر