۱۳۹۳ مهر ۲۹, سه‌شنبه

پلو و خورش مرغ تند - غذای هندی









مواد لازم :


سینه مرغ : 1 عدد


اسفناج : 10 تا 12 برگ خرد نشود

پیاز : 2 الی 3 عدد کوچک بصورت کامل یعنی خرد نشود

سیر : 3 حبه خلالی

سیب زمینی : 2 عدد متوسط

لوبیا سبز نازک : 15 عدد به تکه های 3- 4 سانتی خرد شود

فلفل قرمز تند : 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری پر

نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم

روغن

برنج : 3 پیمانه


طرز تهیه :


برنج را بصورت دمی بپزید و مراقب باشید که زمان دم کردن حرارت خیلی کم باشد که ته دیگ زیاد نشود . مرغ را به قطعات کوچک برش داده و با سیر + پیاز+ نمک + فلفل سیاه + فلفل قرمز + رب و 2 لیوان آب بگذارید پخته شود . با حرارت کم که آب زیاد تبخیر نشود چون آب مرغ را موقع سرو لازم داریم . حدود 5 دقیقه آخر لوبیا و اسفناج را اضافه میکنیم . چون طبق روش هندی باید تقریبا خام باشد .
برای سرو کردن پلو میتوانید از یک پیاله استفاده کنید . کمی از برنج را زعفرانی کرده و حدود یک قاشق داخل پیاله بریزید و بعد پلو سفید را روی آن ریخته و با ته قاشق پلو را در پیاله فشرده کنید . ظرفی که میخواهید غذا در آن سرو شود را وارونه روی پیاله قرار دهید و پیاله را برگردانید . حالا پیاله را برداشته و برنج بصورت قالبی در ظرف است . خورش را هم اطراف برنج ریخته و یک تا دو ملاقه پر از آب مرغ را در ظرف ریخته و بعد نوش جان فرمایید .  

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...