۱۳۹۳ مهر ۲۹, سه‌شنبه

دلمه سیرابی - گیپا










مواد لازم :

سیرابی گوسفند : 1 عدد ، تکه هایی با ابعاد 10 تا 15 سانت برش بزنید


 پیاز : 1 عدد خرد شده – 1 عدد تکه شده

سیر : 2 حبه خرد شده

برنج : 1 پیمانه خیس شود

سبزیجات معطر ( نعنا – تلخون – گشنیز) :  خرد شده 1 پیمانه  

گوشت چرخکرده : 200 گرم

لپه : 1 پیمانه  خیس شده

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

روغن مقداری

نمک ، فلفل ، ادویه و زردچوبه بمیزان لازم

آب 5 پیمانه




طرز تهیه:


ابتدا پیاز خرد شده را کمی تفت داده ، سیر را نیز افزوده و زردچوبه ،فلفل ، ادویه و نمک هم اضافه میکنیم در ظرفی تمام مواد ( برنج – لپه – گوشت – سبزی – پیازداغ – 1 قاشق رب و مقداری نمک و فلفل ) را با هم مخلوط کرده بعد سیرابی ها را یکی یکی داخل بشقابی گذاشته و از مواد یک قاشق پر وسط آن گذاشته و ابتدا دو طرف چپ و راست را بر گردانید . سپس بالا و پایین سیرابی را روی هم آورده و دلمه سیرابی را به این ترتیب پیچیده و با خلال دندان یا نخ و سوزن آنرا بست می یزنیم . 

دلمه ها را کف قابلمه چیده و روی آن پیازی که چند تکه کردیم – ادویه ، نمک ، فلفل و زردچوبه – 1 قاشق رب و 5 لیوان آب ریخته و روی حرارت میگذاریم . وقتی جوش آمد حرارت را کم کرده تا برای 3 تا 4 ساعت سیرابی بپزد . میتوانید بدون استفاده از رب هم بپزید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...