مواد لازم :
سیرابی گوسفند :
1 عدد ، تکه هایی با ابعاد 10 تا 15 سانت برش بزنید
پیاز : 1 عدد خرد
شده – 1 عدد تکه شده
سیر : 2 حبه خرد
شده
برنج : 1 پیمانه
خیس شود
سبزیجات معطر (
نعنا – تلخون – گشنیز) : خرد شده 1 پیمانه
گوشت چرخکرده :
200 گرم
لپه : 1
پیمانه خیس شده
رب گوجه فرنگی :
2 قاشق غذاخوری
روغن مقداری
نمک ، فلفل ،
ادویه و زردچوبه بمیزان لازم
آب 5 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا پیاز خرد
شده را کمی تفت داده ، سیر را نیز افزوده و زردچوبه ،فلفل ، ادویه و نمک هم اضافه میکنیم
در ظرفی تمام مواد ( برنج – لپه – گوشت – سبزی – پیازداغ – 1 قاشق رب و مقداری نمک
و فلفل ) را با هم مخلوط کرده بعد سیرابی ها را یکی یکی داخل بشقابی گذاشته و از
مواد یک قاشق پر وسط آن گذاشته و ابتدا دو طرف چپ و راست را بر گردانید . سپس بالا
و پایین سیرابی را روی هم آورده و دلمه سیرابی را به این ترتیب پیچیده و با خلال
دندان یا نخ و سوزن آنرا بست می یزنیم .
دلمه ها را کف قابلمه چیده و روی آن پیازی
که چند تکه کردیم – ادویه ، نمک ، فلفل و زردچوبه – 1 قاشق رب و 5 لیوان آب ریخته
و روی حرارت میگذاریم . وقتی جوش آمد حرارت را کم کرده تا برای 3 تا 4 ساعت سیرابی
بپزد . میتوانید بدون استفاده از رب هم بپزید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر