مواد لازم :
برنج : 2 پیمانه
مربای آلبالو : 1 پیمانه
گوشت چرخکرده : 200 گرم
پیاز : 1 عدد رنده شده
سیر : 3 حبه له شده
نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه بمیزان لازم
کدو حلوایی برای ته دیگ ، اگر دوست ندارید ( سیب زمینی یا نان )
طرز تهیه :
برنج را چند ساعت قبل نم کرده و پخته و آبکش کنید . گوشت + پیاز + سیر + ادویه ، فلفل، زردچوبه و نمک را با هم مخلوط و کوفته قلقلی های کوچک درست کرده و کمی آنرا در کمی روغن سرخ کنید . لازم نیست که کاملا سرخ شود پون لای پلو هم میپزد . وقتی قلقلی ها را از روی حرارت برداشتید مربا را با آنها مخلوط کنید .
کدو حلوایی را پوست گرفته و برای ته دیگ تکه کنید . کمی روغن
کف قابلمه ریخته و کدوها را کف قابلمه بچینید . یک مقدار از برنج را در قابلمه
ریخته و یک لایه از گوشت و مربا را روی برنج بریزید .
بقیه برنج را ریخته و مابقی
گوشت و آلبالو را یک طرف قابلمه بریزید تا موقع سرو غذا آنرا روی دیس بریزید . کمی
آب برای دم بالا دادن پلو داخل قابلمه بریزید و سر آن را بسته و یکی دو دقیقه با
حرارت زیاد و وقتی پلو دم بالا داد حرارت را کم کنید و برای نیم ساعت تا 45 دقیقه
برنج را دم کنید اگر موقع تفت دادن گوشت روغن زیادی ریختید دیگر نیازی به روغن
ندارید در غیر این صورت کمی روی آن روغن بدهید .همچنین میتوانید مقداری زعفران
دمکرده را با پلو مخلوط و روی آن بریزید .
نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر