۱۳۹۳ مهر ۲۹, سه‌شنبه

کرم کارامل










مواد لازم کارامل :

شکر : 4 قاشق غذاخوری ( 100 گرم )

آب : 4 قاشق غذاخوری 


مواد لازم کرم :


شیر : 1 لیوان ( 250 میلی لیتر )

شکر : 5 قاشق غ ( 125 گرم )

تخم مرغ : 2 عدد

وانیل : 1 قاشق مرباخوری مایع  یا نوک قاشق چایخوری وانیل شکری


طرز تهیه :


4 قاشق شکر + 2 قاشق آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت کم گذاشته تا شکر ذوب شده و کارامل شود . بعد آنرا داخل ظرفهایی که از قبل آماده کردیم میریزیم .(3 الی 4 ظرف ) 





شیر + 5 قاشق شکر را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاد و بمحض جوش آمدن از روی حرارت بر میداریم . تخم مرغ و وانیل را در ظرفی با همزن دستی هم میزنیم تا سفیده و زرده و وانیل با هم مخلوط شوند . ( نیاز به هم زدن زیاد ندارد ) 


بعد شیر را همانطور داغ روی تخم مرغ ریخته و در حال ریختن هم میزنیم . حالا آنرا از صافی (الک) رد میکنیم . و بعد مایع داخل فنجان یا پیاله هایی که کارامل را قبلا در آنها ریختیم میریزیم . روی ظرفها را با فویل میپوشانیم بطوریکه به هیچ عنوان آب یا بخار وارد آنها نشود . 
داخل یک قابلمه یا ماهی تابه حدود 3 سانت آب ریخته و آنرا بجوش میاوریم . حرارت را کم کرده و چند لایه دستمال آشپزخانه (کاغذی) کف آن پهن کرده و ظرفها را در آن میگذاریم سر قابلمه را بسته و برای مدت 20 دقیقه روی حرارت کم گذاشته تا بپزد .






بعد از 20 دقیقه ظرفها را از داخل آب در آورده میگذایم سرد شود و بعد برای حداقل 4 ساعت آنها را در یخچال استراحت میدهیم تا جا بیفتد. برای بیرون آوردن دورآنرا با یک کارد کوچک باز کرده و یک پیشدستی وارونه روی آن گذاشته و آنرا بر گردانید . نوش جان  
بعد با نوک یک کارد دور کرم را از ظرف جدا میکنیم و یک پیشدستی روی آن وارانه گذاشته و آنرا برمیگردانیم . نوش جان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...