مواد لازم کارامل :
شکر : 4 قاشق غذاخوری ( 100 گرم )
آب : 4 قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم :
شیر : 1 لیوان ( 250 میلی لیتر )
شکر : 5 قاشق غ ( 125 گرم )
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 1 قاشق مرباخوری مایع یا نوک قاشق چایخوری وانیل شکری
طرز تهیه :
4 قاشق شکر + 2 قاشق آب را در ظرفی ریخته و روی
حرارت کم گذاشته تا شکر ذوب شده و کارامل شود . بعد آنرا داخل ظرفهایی که از قبل
آماده کردیم میریزیم .(3 الی 4 ظرف )
شیر + 5 قاشق شکر را روی حرارت گذاشته تا جوش
بیاد و بمحض جوش آمدن از روی حرارت بر میداریم . تخم مرغ و وانیل را در ظرفی با
همزن دستی هم میزنیم تا سفیده و زرده و وانیل با هم مخلوط شوند . ( نیاز به هم زدن
زیاد ندارد )
بعد شیر را همانطور داغ روی تخم مرغ ریخته و در
حال ریختن هم میزنیم . حالا آنرا از صافی (الک) رد میکنیم . و بعد مایع داخل فنجان
یا پیاله هایی که کارامل را قبلا در آنها ریختیم میریزیم . روی ظرفها را با فویل
میپوشانیم بطوریکه به هیچ عنوان آب یا بخار وارد آنها نشود .
داخل یک قابلمه یا ماهی تابه حدود 3 سانت آب
ریخته و آنرا بجوش میاوریم . حرارت را کم کرده و چند لایه دستمال آشپزخانه (کاغذی)
کف آن پهن کرده و ظرفها را در آن میگذاریم سر قابلمه را بسته و برای مدت 20 دقیقه
روی حرارت کم گذاشته تا بپزد .
بعد از 20 دقیقه ظرفها را از داخل آب در آورده
میگذایم سرد شود و بعد برای حداقل 4 ساعت آنها را در یخچال استراحت میدهیم تا جا
بیفتد. برای بیرون آوردن دورآنرا با یک کارد کوچک باز کرده و یک پیشدستی وارونه
روی آن گذاشته و آنرا بر گردانید . نوش جان
بعد با
نوک یک کارد دور کرم را از ظرف جدا میکنیم و یک پیشدستی روی آن وارانه گذاشته و
آنرا برمیگردانیم . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر