مواد لازم :
سینه مرغ : 1 عدد خلالی خرد شود
پیاز : 1 عدد بزرگ
" " " " "
کرفس : 2 شاخه "
" "
سیب زمینی : 2 عدد " "
"
فلفل دلمه ای : 1عدد " "
"
هویج : 1 عدد متوسط " "
"
کلم برگ : 5 برگ بزرگ " "
"
قارچ : 200 گرم
" " "
گل کلم : 1 لیوان به تکه های کوچک خرد شود
سیر : 4 حبه خردشود
نمک ، فلفل ، زردچوبه وادویه بمیزان لازم
روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
اگر تابه بزرگ ندارید ، بهتر است یک قابلمه را برای پخت
انتخاب کنید تا هم زدن همه مواد برایتان راحت باشد . پیاز را با روغن کمی تفت داده
تا فقط نرم شود سیر و ادویه ، نمک ، فلفل و زرد چوبه را اضافه کرده و هم زده تا
مخلوط شوند و بلافاصله گوشت مرغ را ریخته و حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم هم زده و
بعد سیب زمینی را اضافه و هم زده ، بعد از 3 دقیقه هویج ، کرفس و گل کلم را هم
اضافه کرده و بعد از کمی تفت خوردن فلفل دلمه ای و کلم برگ را اضافه و در آخر قارچ
را اضافه و فقط برای 2 دقیقه سر قابلمه را بسته ( حرارت همچنان کم است ) تا کمی
بخار کند و بعد آبلیمو را افزوده و غذا آماده است . این غذا هم یک خورش برای پلو
میباشد ، هم میتوانید برای ساندویچ از آن استفاده کنید و به تنهایی و بدون نان هم
غذای کامل و خوشمزه ای میباشد آن دسته از دوستان هم که از گوشت استفاده نمیکنند
میتوانند گوشت را حذف کنند . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر