مواد لازم :
فیله ماهی شیر یا هوکی : 500 گرم ( 5 سانتی خرد شود)
بادمجان : 700 گرم ( 5 سانتی خرد شود )
پیاز : 1 عدد بزرگ خرد شده
سیر : 2 حبه خرد شده
پیازچه : 10 الی 15 بوته ( 2 سانتی خرد شود)
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده : 2 قاشق
نمک ، فلفل و زرد چوبه
روغن مایع : یک سوم لیوان
آب : نصف لیوان
طرز تهیه :
روغن و پیاز را درون تابه ریخته و خیلی کم تفت میدهیم .
سیر. نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه و بعد از آن بادمجان راریخته و کمی زیر و رو
میکنیم .حرارت را کم میکنیم . حالا نوبت ماهی و پیازچه است که اضافه کنیم
و بعد از
5 دقیقه زعفران ، آبلیمو و آب را اضافه و سر تابه را بسته باحرارت کم میگذاریم تا آب
خوراک تقریبا تمام شود . غذا آماده است . نوش جان. ( این غذا رو وقتی پختم که پسرم
ماهی میخواست و خودم بادمجان . اسمشو هم گذاشتم . قلیه ی ماهی بادمجان )
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر