۱۳۹۳ مهر ۲۹, سه‌شنبه

قلیه ماهی بادمجان






مواد لازم :

 فیله ماهی شیر یا هوکی : 500 گرم ( 5 سانتی خرد شود)

بادمجان : 700 گرم ( 5 سانتی خرد شود )

پیاز : 1 عدد بزرگ خرد شده

سیر : 2 حبه خرد شده

پیازچه : 10 الی 15 بوته ( 2 سانتی خرد شود)

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

زعفران آب شده : 2 قاشق

نمک ، فلفل و زرد چوبه

روغن مایع : یک سوم لیوان

آب : نصف لیوان


طرز تهیه :


روغن و پیاز را درون تابه ریخته و خیلی کم تفت میدهیم . سیر. نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه و بعد از آن بادمجان راریخته و کمی زیر و رو میکنیم .حرارت را کم میکنیم . حالا نوبت ماهی و پیازچه است که اضافه کنیم









 و بعد از 5 دقیقه زعفران ، آبلیمو و آب را اضافه و سر تابه را بسته باحرارت کم میگذاریم تا آب خوراک تقریبا تمام شود . غذا آماده است . نوش جان. ( این غذا رو وقتی پختم که پسرم ماهی میخواست و خودم بادمجان . اسمشو هم گذاشتم .  قلیه ی ماهی بادمجان ) 



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...