۱۳۹۳ مهر ۲۹, سه‌شنبه

چیکن برگر یا همان کباب دیگی مرغ







مواد لازم :

گوشت چرخ شده مرغ : 250 گرم

پیاز : 2 عدد متوسظ  ، رنده شده

پودر سوخاری : 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل بمیزان لازم


طرز تهیه :


تمام مواد را با هم مخلوط کرده و از آن گلوله هایی برداشته و بصورت گرد باز میکنیم . در تابه نصف لیوان آب ریخته و وقتی روی حرارت شروع کرد به جوش آمدن حرارت را کم کرده ، کباب ها را در آن میگذاریم .  اگر حرارت کاملا کم باشدنیازی به روغن ندارید . بعد از چند دقیقه آنها را بر میگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود . خیلی راحت میتوانید برای صبحانه ، نهار ویا شام از آن استفاده کنید . من معمولا  با غذا نیمرو هم درست میکنم که کاملتر شود . نوش جان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...