۱۳۹۳ آبان ۵, دوشنبه

پیراشکی بدون گوشت









مواد لازم :

خمیر ورقه ای : 1 بسته 40 تایی
سیب زمینی : 4 عدد  نگینی خرد شود
پیاز : 2 عدد بزرگ      "     "          "
فلفل دلمه ای : 1 عدد "     "        " 
سیر : 4 حبه خرد شود
قارچ : 150 گرم : نگینی خرد شود
زرشک : 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : 150 الی 200 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه بمیزان لازم
روغن مقد اری

طرز تهیه :

 پیاز را با مقداری روغن کمی تفت داده تا نرم شود سپس سیر را اضافه و کمی با هم تفت میدهیم . بعد ادویه ، نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه و بعد از حدود نیم دقیقه سیب زمینی را اضافه میکنیم . وقتی که سیب زمینی هم سرخ شد ، قارچ و فلفل دلمه ای را افزوده و بعد از چند دقیقه زرشک را ریخته هم میزنیم و گاز را خاموش میکنیم تا کمی سرد شده و برای پیچیدن پیراشکی ها آماده شود .
یک برگ خمیر را در ظرفی گذاشته  و یک قاشق پر از مایه یک طرف آن گذاشته  و روی آنها کمی پنیر پیتزا ریخته ، 



بعد دو طرف خمیر را روی هم آورده 





و از طرفی که مایه را گذاشتیم رول میکنیم . 







وقتی همه پراشکی ها پیچیده شد آنها را در مقداری روغن داغ سرخ میکنیم .  نوش جان  







هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...