مواد لازم :
روغن قنادی :
350 گرم
تخم مرغ :2 عدد
آرد : 500 تا
600 گرم
آب سرد : یک
دوم لیوان
شیره شکر : 3
قاشق غذاخوری
نمک : نوک قاشق
چایخوری
آبلیمو : 2
قاشق غذاخوری
وانیل : نوک
قاشق چایخوری
بیکینک پودر :
1 قاشق مرباخوری
پودر پسته کمی
برای تزئین
مواد میانی :
بادام یا گردو
یا نارگیل : ا لیوان پودر شده
پودر قند : 1
لیوان
هل : یک قاشق
مربا خوری
گلاب : 2 قاشق
غذاخوری
طرزتهیه :
روغن + آبلیمو
+ شیره + تخم مرغ + نمک + وانیل را با دست زده تا صاف شود . سپس نصف از آرد را
ریخته،و حالا آب سرد را اضافه و مخلوط و در آخر بقیه آرد و بیکینگ پودر را اضافه میکنیم
.اینقر خمیر را در آرد می غلطانیم تا تمام آرد جذب شود . خمیر را داخل یخچال
گذاشته و بعد از یک ساعت خمیر
را به چند قسمت تقسیم کرده و هر نوبت یک تکه را از
یخچال بیرون میاوریم.
طرزتهیه مواد میانی :
مغز پودر شده+
پودرقند+ هل + گلاب همه را در ظرفی خوب مخلوط میکنیم
حالا یک تکه از
خمیر داخل یخچال را برداشته و با وردنه باز ، با قالب گرد به اندازه سر لیوان قالب
زده از مواد میانی درست وسط آن گذاشته و دو طرف خمیر را روی هم میاوریم .با انگشت
شست و اشاره از طرفی که دو لبه را روی هم قرار دادیم شروع به برگرداندن آن
میکنیم .
آنها را در سینی فر چیده و
با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه در فری که از قبل روشن شده
میپزیم . بعد از در آوردن از فر یک قلم موی آغشته به شربت را تا شیرینیها داغ است
روی آنها میکشیم و پودر پسته را روی آن میپاشیم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر