۱۳۹۳ آبان ۳, شنبه

قطاب







مواد لازم :

روغن قنادی : 350 گرم

تخم مرغ :2 عدد

آرد : 500 تا 600 گرم

آب سرد : یک دوم لیوان

شیره شکر : 3 قاشق غذاخوری

نمک : نوک قاشق چایخوری

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

وانیل : نوک قاشق چایخوری

بیکینک پودر : 1 قاشق مرباخوری

پودر پسته کمی برای تزئین

مواد میانی :

بادام یا گردو یا نارگیل : ا لیوان پودر شده

پودر قند : 1 لیوان

هل : یک قاشق مربا خوری

گلاب : 2 قاشق غذاخوری

طرزتهیه :

روغن + آبلیمو + شیره + تخم مرغ + نمک + وانیل را با دست زده تا صاف شود . سپس نصف از آرد را ریخته،و حالا آب سرد را اضافه و مخلوط و در آخر بقیه آرد و بیکینگ پودر را اضافه میکنیم .اینقر خمیر را در آرد می غلطانیم تا تمام آرد جذب شود . خمیر را داخل یخچال گذاشته و بعد از یک ساعت خمیر 
را به چند قسمت تقسیم کرده و هر نوبت یک تکه را از یخچال بیرون میاوریم.

طرزتهیه مواد میانی :

مغز پودر شده+ پودرقند+ هل + گلاب همه را در ظرفی خوب مخلوط میکنیم
حالا یک تکه از خمیر داخل یخچال را برداشته و با وردنه باز ، با قالب گرد به اندازه سر لیوان قالب زده از مواد میانی درست وسط آن گذاشته و دو طرف خمیر را روی هم میاوریم .با انگشت شست و اشاره از طرفی که دو لبه را  روی هم قرار دادیم شروع به برگرداندن آن میکنیم .
آنها را در سینی فر چیده و با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه در فری که از قبل روشن شده میپزیم . بعد از در آوردن از فر یک قلم موی آغشته به شربت را تا شیرینیها داغ است روی آنها میکشیم و پودر پسته را روی آن میپاشیم . 


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...