۱۳۹۳ مهر ۲۸, دوشنبه

دلمه بادمجان و گوجه فرنگی



مود لازم : 

بادمجان دلمه ای متوسط : 8 عدد

گوجه فرنگی بزرگ و سفت : 4 عدد

گوشت چرخ کرده : 250 گرم

لپه : نصف پیمانه

برنج : 1 پیمانه

پیاز : 3 عدد متوسط

سیر : 4 حبه

رب : 2 قاشق برای سس + 1 قاشق داخل مواد گوشتی

ادویه : 2 قاشق مرباخوری

نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه بمیزان لازم

روغن

طرز تهیه :
لپه و برنج را یکساعت جدا از هم نم میکنیم و بعد لپه را با کمی آب و نمک و ادویه میگذاریم تا پخته شود حدود 20 دقیقه بعد برنج را هم به آن اضافه میکنیم . وقتی که پخته و اب آن کشیده شد از روی حرارت بر میداریم .
پیاز را خرد و کمی در روغن تفت داده و سیر را افزوده ، بعد ادویه و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم . بعد گوشت چرخکرده را اضافه و کمی سر تفت میدهیم . حالا برنج و لپه را اضافه میکنیم + 1 قاشق رب و نمک . بعد از روی حرارت برداشته تا خنک شود .
بادمجانها و گوجه ها را شسته و سر آنها را با چاقو برداشته و داخل آنها را با  قاشق خالی کرده و از مواد گوشتی داخل آنها را پر میکنیم . 








آنها را در یک قابلمه کنار هم و بصورت فشرده چیده بعد با 1 لیوان آب و رب + نمک + فلفل سیاه و قرمز+ زردچوبه + ادویه + چند قاشق روغن ، سس درست کرده و توی قابلمه ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا پخته و آب آن تقریبا تمام شود .





 غذا آماده است با کفگیر دلمه ها را بردارید و داخل دیس بگذارید . نوش جان



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...