مود لازم :
بادمجان دلمه ای متوسط
: 8 عدد
گوجه فرنگی بزرگ و سفت : 4 عدد
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
لپه : نصف پیمانه
برنج : 1 پیمانه
پیاز : 3 عدد متوسط
سیر : 4 حبه
رب : 2 قاشق برای سس + 1 قاشق داخل مواد گوشتی
ادویه : 2 قاشق مرباخوری
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه بمیزان لازم
روغن
طرز تهیه :
لپه و برنج را
یکساعت جدا از هم نم میکنیم و بعد لپه را با کمی آب و نمک و ادویه میگذاریم تا
پخته شود حدود 20 دقیقه بعد برنج را هم به آن اضافه میکنیم . وقتی که پخته و اب آن
کشیده شد از روی حرارت بر میداریم .
پیاز را خرد و
کمی در روغن تفت داده و سیر را افزوده ، بعد ادویه و فلفل و زردچوبه را اضافه
میکنیم . بعد گوشت چرخکرده را اضافه و کمی سر تفت میدهیم . حالا برنج و لپه را
اضافه میکنیم + 1 قاشق رب و نمک . بعد از روی حرارت برداشته تا خنک شود .
بادمجانها و گوجه
ها را شسته و سر آنها را با چاقو برداشته و داخل آنها را با قاشق خالی کرده و از مواد گوشتی داخل آنها را پر
میکنیم .
آنها را در یک
قابلمه کنار هم و بصورت فشرده چیده بعد با 1 لیوان آب و رب + نمک + فلفل سیاه و
قرمز+ زردچوبه + ادویه + چند قاشق روغن ، سس درست کرده و توی قابلمه ریخته و روی
حرارت کم میگذاریم تا پخته و آب آن تقریبا تمام شود .
غذا آماده است با کفگیر دلمه
ها را بردارید و داخل دیس بگذارید . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر