۱۳۹۳ مهر ۲۸, دوشنبه

دسر پاناکوتای انبه - ایتالیایی







  مواد لازم :


پودر ژلاتین : 4 قاشق مرباخوری
شیر  : 250 میلی لیتر

وانیل  :  4/1 قاشق چایخوری

شکر : 4 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه  :  200 گرم

مواد لازم برای تهیه سس انبه

انبه : 1 عدد بزرگ

شکر : 3 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت : 2 قاشق مربا خوری


طرز تهیه : 


پودر ژلاتین را با نیمی از شیر روی بخار آبجوش (روش بن ماری) گذاشته تا بعمل آید .






خامه و شکر را به همراه بقیه شیر روی حرارت گذاشته و بمحض اینکه جوش آمد از روی حرارت برداشته که قل نخورد . 







حالا وانیل را اضافه کرده و محلول ژلاتین را نیز با این مواد مخلوط میکنیم و آنرا در لیوان یا هر ظرف دیگری که خواستیم میریزیم و پس از سرد شدن برای مدت یکساعت در یخچال میگذاریم .








برای تهیه سس انبه : 


انبه و شکر را در مخلوط کن ریخته بعد با 2 قاشق نشاسته ذرت روی حرارت گذاشته تا کمی سفت تر شود 






بعد آنرا روی کرم که در یخچال گذاشتیم ریخته و دوباره در یخچال میگذاریم . البته سس انبه را موقع سرو هم میتوان روی کرم ریخت و بعد آنرا با انبه تازه یا برگه انبه تزیین میکنیم . 







هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...