مواد لازم :
پودر ژلاتین : 4 قاشق مرباخوری
شیر : 250 میلی لیتر
وانیل : 4/1 قاشق چایخوری
شکر : 4 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه : 200 گرم
مواد لازم برای تهیه سس انبه
انبه : 1 عدد بزرگ
شکر : 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 2 قاشق مربا خوری
طرز
تهیه :
پودر ژلاتین را با نیمی از شیر
روی بخار آبجوش (روش بن ماری) گذاشته تا بعمل آید .
خامه و شکر را به همراه بقیه
شیر روی حرارت گذاشته و بمحض اینکه جوش آمد از روی حرارت برداشته که قل نخورد .
حالا وانیل را اضافه کرده و محلول ژلاتین را نیز با این مواد مخلوط میکنیم و آنرا
در لیوان یا هر ظرف دیگری که خواستیم میریزیم و پس از سرد شدن برای مدت یکساعت در
یخچال میگذاریم .
برای تهیه سس انبه :
انبه و شکر را در مخلوط کن
ریخته بعد با 2 قاشق نشاسته ذرت روی حرارت گذاشته تا کمی سفت تر شود
بعد آنرا روی
کرم که در یخچال گذاشتیم ریخته و دوباره در یخچال میگذاریم . البته سس انبه را
موقع سرو هم میتوان روی کرم ریخت و بعد آنرا با انبه تازه یا
برگه انبه تزیین
میکنیم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر