۱۳۹۳ آبان ۸, پنجشنبه

بیف استروگانف









مواد لازم :   


گوشت بدون چربی گوساله : نیم کیلو

روغن یا کره : 50 گرم 

پیاز متوسط : 2 عدد 

سیر :2 حبه بزرگ 

خامه : 70 گرم

سیب زمینی : نیم کیلو

روغن برای سرخ کردن سیب زمینی : مقداری 

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

سس سفید ( سس بشامل ) ا لیوان - برای آموزش سس سفید به قسمت انواع سس  بروید


طرز تهیه :


گوشت را بصورت خلالی (انگشتی) برش داده ، شسته کناری میگذاریم . پیاز و سیر را جداگانه ریز خرد کرده اول پیاز را کمی تفت میدهیم بعد که کمی طلایی شد سیر را نیز ریخته 





و بلافاصله فلفل و زرد چوبه و همچنین گوشت را اضافه میکنیم و خیلی کم تفت میدهیم ( حدود 3 الی 4 دقیقه ) . 





یک لیوان آب را افزوده ، حرارت را کاملا ملایم کرده تا آب به خورد غذا برود در اواخر پخت سس سفید و نمک را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا پخته شود و جا بیفتد . سیب زمینی ها را بصورت خلالی در آورده خیلی کم به آن نمک زده سرخ میکنیم و در روغن سرخ میکنیم . حالا گاز را خاموش و خامه را با آن مخلوط و در دیس میکشیم . خلال سیب زمینی ها را روی آن ریخته و نوش جان بفرمایید .  


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...