مواد لازم :
گوشت بدون چربی گوساله : نیم کیلو
روغن یا کره : 50 گرم
پیاز متوسط : 2 عدد
سیر :2 حبه بزرگ
خامه : 70 گرم
سیب زمینی : نیم کیلو
روغن برای سرخ کردن سیب زمینی : مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سس سفید ( سس بشامل ) ا لیوان - برای آموزش سس سفید به قسمت انواع سس بروید
طرز تهیه :
گوشت را بصورت خلالی (انگشتی) برش داده ، شسته کناری میگذاریم . پیاز و سیر را جداگانه ریز خرد کرده اول پیاز را کمی تفت میدهیم بعد که کمی طلایی شد سیر را نیز ریخته
و بلافاصله فلفل و زرد چوبه و همچنین گوشت را اضافه میکنیم و خیلی کم تفت میدهیم ( حدود 3 الی 4 دقیقه ) .
یک لیوان آب را افزوده ، حرارت را کاملا ملایم کرده تا آب به خورد غذا برود در اواخر پخت سس سفید و نمک را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا پخته شود و جا بیفتد . سیب زمینی ها را بصورت خلالی در آورده خیلی کم به آن نمک زده سرخ میکنیم و در روغن سرخ میکنیم . حالا گاز را خاموش و خامه را با آن مخلوط و در دیس میکشیم . خلال سیب زمینی ها را روی آن ریخته و نوش جان بفرمایید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر