جگر
مرغ : 250 گرم
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
پیاز : 1 عدد بزرگ
سیر : 2 الی 3 حبه
روغن : بمیزان لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه : بمیزان
آب : 1 لیوان
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
پیاز : 1 عدد بزرگ
سیر : 2 الی 3 حبه
روغن : بمیزان لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه : بمیزان
آب : 1 لیوان
طرز تهیه
روغن را درون تابه ریخته و پیاز را در آن کمی تفت میدهیم . سیر
را اضافه و بعد زردچوبه و فلفل را ریخته و سیب زمینی را افزوده و کمی که تفت خورد
جگر را نیز میریزیم و هم زده و همه را با هم
کمی تفت میدهیم
حالا نمک و آب را اضافه و
حرارت را کم کرده ،
سر تابه را گذاشته تا آب بخورد غذا رفته و به روغن
بیفتدمیتوانید چند تکه نان درون تابه انداخته تا روغن را بخود جذب کند این نان را در بشقاب گذاشته و خوراک را روی آن
میریزیم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر