۱۳۹۳ مهر ۲۹, سه‌شنبه

آبگوشت









مواد لازم :

گوشت قلوه گاه گوسفند : نیم کیلو

سیب زمینی : 3 عدد متوسط

پیاز : 1 عدد متوسط

سیر : 1 حبه

نخود : 200 گرم

لوبیا قرمز : 100 گرم

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و نمک بمیزان لازم

آب : 4 لیتر







طرز تهیه :

سیب زمینی ، پیاز و سیر را پوست گرفته و تمام مواد شستنی را شسته و داخل قابلمه میریزیم . فلفل و زرد چوبه را نیز اضافه میکنیم بعد آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم .بمحض جوش آمدن حرارت را کم و مدت 3 الی 4 ساعت برای پخت در نظر میگیریم . نمک و رب گوجه فرنگی را در ساعت آخر میریزیم .( موقع پخت گوشت قرمز نمک در مراحل آخر اضافه میشود) رب گوجه فرنگی هم اگر در اواخر پخت اضافه شود خوش رنگ تر میشود .
این آبگوشت بخاطر داشتن لوبیا قرمز دارای غلظت و طعم خوبی میباشد .
بعد از پخت چربی گوشت را گرفته بکوبید و دوباره در آبگوشت بریزید. استخوانها را نیز از گوشت جدا کنید. 



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...