مواد لازم :
فیله ماهی از هر
نوع که باشد : 1 کیلو
پیاز : 2 عدد
متوسط
سیر : 4 حبه
اسفناج : 1 کیلو
خرد شده
تمبر هندی : نصف
لیوان
نمک ، زرد چوبه ،
فلفل سیاه و قرمز بمیزان لازم
ادویه کاری : 1
قاشق مرباخوری
روغن
برنج : 3 پیمانه
زعفران کمی ( در مالزی برنج را زعفرانی نمیکنند )
طرز تهیه :
برنج را بصورت
دمی آماده کرده موقع سرو کمی برنج زعفرانی در پیاله ریخته و بعد پلو ی سفید را در
پیاله ریخته و با ته قاشق آنرا فشرده کرده و ظرف مورد نظر را روی آن گذاشته و
پیاله را بر میگردانیم .
ماهی را تکه های
کوچک کرده و میشوییم . تمبر هندی را در یک لیوان آب هل کرده و عصاره آنرا صاف کرده
و کنار میگذاریم .
پیاز را در روغن
کمی تفت داده و سیر را اضافه میکنیم . ادویه و فلفل + زردچوبه را هم افزوده و کمی
تفت داده ، حالا ماهی را ریخته و هم زده تا کمی تفت بخورد . سپس عصاره تمبرهندی و
اسفناج را میافزاییم و همه را با هم مخلوط کرده ، حرارت را کم میکنیم سر تابه را بسته و اجازه میدهیم تا 20 دقیقه
غذا بپزد . چند دقیقه قبل از اینکه غذا را از روی حرارت برداریم نمک را اضافه
میکنیم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر