۱۳۹۳ مهر ۲۹, سه‌شنبه

پلو و خورش ماهی مالایی-مالزی






مواد لازم :

فیله ماهی از هر نوع که باشد : 1 کیلو

پیاز : 2 عدد متوسط

سیر : 4 حبه

اسفناج : 1 کیلو خرد شده

تمبر هندی : نصف لیوان

نمک ، زرد چوبه ، فلفل سیاه و قرمز بمیزان لازم

ادویه کاری : 1 قاشق مرباخوری

روغن

برنج : 3 پیمانه

زعفران  کمی ( در مالزی برنج را زعفرانی نمیکنند ) 






طرز تهیه :


برنج را بصورت دمی آماده کرده موقع سرو کمی برنج زعفرانی در پیاله ریخته و بعد پلو ی سفید را در پیاله ریخته و با ته قاشق آنرا فشرده کرده و ظرف مورد نظر را روی آن گذاشته و پیاله را بر میگردانیم .
ماهی را تکه های کوچک کرده و میشوییم . تمبر هندی را در یک لیوان آب هل کرده و عصاره آنرا صاف کرده و کنار میگذاریم .
پیاز را در روغن کمی تفت داده و سیر را اضافه میکنیم . ادویه و فلفل + زردچوبه را هم افزوده و کمی تفت داده ، حالا ماهی را ریخته و هم زده تا کمی تفت بخورد . سپس عصاره تمبرهندی و اسفناج را میافزاییم و همه را با هم مخلوط کرده ، حرارت را کم میکنیم  سر تابه را بسته و اجازه میدهیم تا 20 دقیقه غذا بپزد . چند دقیقه قبل از اینکه غذا را از روی حرارت برداریم نمک را اضافه میکنیم .
این غذا را هم با نان سرو میکنند و هم با برنج . البته نوع دوم بیشتر رایج است . در رستوران ها به همین شکلی که من برنج را در کنار خورش سرو کردم  سرو میشود . نوش جان 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...