۱۳۹۳ آبان ۱۰, شنبه

حلیم






مواد لازم :



مرغ یا بوقلمون یا گوشت قرمز : 700 گرم
گندم پوست گرفته یا بلغور : 2 پیمانه
کره یا روغن : 100 گرم
نمک : بمیزان دلخواه
دارچین مقداری

طرز تهیه :

بلغور را شسته و برای بیشتر از 8 ساعت نم کنید . گوشت یا مرغ + بلغور نم شده را با مقداری آب روی حرارت گذاشته ، بعد از جوشیدن شعله را کم کرده و حدود 3 ساعت با حرارت ملایم حلیم را میپزیم . مواظب باشید که ته نگیره و هر وقت لازم بود هم بزنید . وقتی گوشت کاملا پخت اگر استخوان داشت استخوانها را از گوشت جدا میکنیم .





 و دوباره آنها را در قابلمه میریزیم . خوب بعد از اینکه حلیم در حال سفت شدن بود نمک و کره را اضافه و وقتی که به غلظت لازم رسید میتوانید آنرا در مخلوط کن یا غذاساز ریخته تا صاف و یکدست شود . 





بعد از اینکه غذا پخت و آنرا درون ظرفی کشیدید روی آن کره ذوب شده و دارچین و همینطور اگر با شکر میخورید شکر هم بریزید . نوش جان  


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...