مرغ یا بوقلمون یا گوشت قرمز : 700 گرم
گندم پوست گرفته یا بلغور : 2 پیمانه
کره یا روغن : 100 گرم
نمک : بمیزان دلخواه
دارچین مقداری
طرز تهیه :
بلغور
را شسته و برای بیشتر از 8 ساعت نم کنید . گوشت یا مرغ + بلغور نم شده را
با مقداری آب روی حرارت گذاشته ، بعد از جوشیدن شعله را کم کرده و حدود 3
ساعت با حرارت ملایم حلیم را میپزیم . مواظب باشید که ته نگیره و هر وقت
لازم بود هم بزنید . وقتی گوشت کاملا پخت اگر استخوان داشت استخوانها را از
گوشت جدا میکنیم .
و دوباره آنها را در قابلمه میریزیم . خوب بعد از اینکه حلیم در حال سفت شدن بود نمک و کره را اضافه و وقتی که به غلظت لازم رسید میتوانید آنرا در مخلوط کن یا غذاساز ریخته تا صاف و یکدست شود .
بعد از اینکه غذا پخت و آنرا درون ظرفی کشیدید روی آن کره ذوب شده و دارچین و همینطور اگر با شکر میخورید شکر هم بریزید . نوش جان
و دوباره آنها را در قابلمه میریزیم . خوب بعد از اینکه حلیم در حال سفت شدن بود نمک و کره را اضافه و وقتی که به غلظت لازم رسید میتوانید آنرا در مخلوط کن یا غذاساز ریخته تا صاف و یکدست شود .
بعد از اینکه غذا پخت و آنرا درون ظرفی کشیدید روی آن کره ذوب شده و دارچین و همینطور اگر با شکر میخورید شکر هم بریزید . نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر