۱۳۹۳ آبان ۸, پنجشنبه

دسر ژله بستنی





 
مواد لازم:(این دسر شب سال نو ما در مالزی بود ساده و راحت)


پودر ژله توت فرنگی یا آلبالو : 50 گرم

پودر ژله رزبری یا پرتقال : 50 گرم

کیک یزدی : 2 عدد

بستنی وانیلی : 400 گرم

شکلات تخته ای یا شکلات مایع آماده برای تزیین


طرز تهیه :


پودر ژله قرمز رنگ را در ظرفی ریخته و یک لیوان سر خالی آبجوش روی آن ریخته و هم میزنیم تا حل شود . چهار عدد لیوان یا بستنی خوری انتخاب کرده و از مایع ژله به یک اندازه توی آنها میریزیم .البته مایع را به 5 قسمت تقسیم کرده و قسمت پنجم را داخل یک پیاله کوچک میریزیم و همه آنها را داخل یخچال میگذاریم تا ببندد.حالا پودر ژله بعدی را داخل یک لیوان آبجوش حل کرده و میگذاریم تا خنک شود اما نبندد . لیوانها را از یخچال بیرون آورده و از کیک یزدی برشهای گرد به ضخامت نیم سانت بریده و روی ژله بسته شده داخل لیوان میگذاریم و ژله خنک شده رنگ دوم را 5 قسمت کرده و روی کیک ریخته و داخل یخچال میگذاریم.(قسمت پنجم این رنگ هم برای تزیین




وقتی خواستید دسر را سرو کنید روی هر کدام بستنی گذاشته و ژله های قسمت پنجم را برش زده و روی بستنی گذاشته و با شکلات مایع یا شکلات رنده شده آنرا تزیین کنید
اگر دسر را در ظرف ساده بریزید بهتر است.من در دسترس نداشتم
 
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...