مواد لازم:(این دسر شب سال نو ما در مالزی بود ساده و راحت)
پودر ژله توت فرنگی یا
آلبالو : 50 گرم
پودر ژله رزبری یا پرتقال
: 50 گرم
کیک یزدی : 2 عدد
بستنی وانیلی : 400 گرم
شکلات تخته ای یا شکلات
مایع آماده برای تزیین
طرز تهیه :
پودر ژله قرمز رنگ را در
ظرفی ریخته و یک لیوان سر خالی آبجوش روی آن ریخته و هم میزنیم تا حل شود . چهار
عدد لیوان یا بستنی خوری انتخاب کرده و از مایع ژله به یک اندازه توی آنها میریزیم
.البته مایع را به 5 قسمت تقسیم کرده و قسمت پنجم را داخل یک پیاله کوچک میریزیم و
همه آنها را داخل یخچال میگذاریم تا ببندد.حالا پودر ژله بعدی را داخل یک لیوان
آبجوش حل کرده و میگذاریم تا خنک شود اما نبندد . لیوانها را از یخچال بیرون آورده
و از کیک یزدی برشهای گرد به ضخامت نیم سانت بریده و روی ژله بسته شده داخل لیوان
میگذاریم و ژله خنک شده رنگ دوم را 5 قسمت کرده و روی کیک ریخته و داخل یخچال
میگذاریم.(قسمت پنجم این رنگ هم برای تزیین
وقتی
خواستید دسر را سرو کنید روی هر کدام بستنی گذاشته و ژله های قسمت پنجم را برش زده
و روی بستنی گذاشته و با شکلات مایع یا شکلات رنده شده آنرا تزیین کنید
اگر دسر را در ظرف ساده بریزید بهتر است.من در دسترس
نداشتم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر