۱۳۹۳ آبان ۱۲, دوشنبه

خمیر شیرینی های آردی (خمیر مادر)












مواد لازم




آرد : 500 گرم

روغن یا کره :350 گرم

پودر قند : 300 گرم

وانیل : نصف قاشق چایخوری

تهیه طرز


روغن + پودر قند +وانیل را با دست هم زده تا صاف شود . بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیری صاف و یک دست  داشته  باشیم . خمیر را درون کیسه  نایلونی به مدت یک ساعت استراحت میدهیم . با اسانسها و موادی مثل کنجد،دارچین، زنجبیل، کاکائو و غیره میتوانید شیرینیهای  متنوع داشته باشید. این خمیر به مدت یک هفته درون یخچال قابل نگهداری میباشد


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...