آرد : 500 گرم
روغن یا کره :350 گرم
پودر قند : 300 گرم
وانیل : نصف قاشق چایخوری
تهیه طرز
روغن + پودر قند +وانیل را با دست هم زده تا صاف
شود . بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیری صاف و یک دست داشته
باشیم . خمیر را درون کیسه نایلونی به مدت یک ساعت استراحت میدهیم . با اسانسها و موادی مثل کنجد،دارچین،
زنجبیل، کاکائو و غیره میتوانید شیرینیهای متنوع داشته باشید. این خمیر به
مدت یک هفته درون یخچال قابل نگهداری میباشد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر