۱۳۹۳ آبان ۱۲, دوشنبه

چند نکته در مورد شیرینی پزی


 
 
 
در شیرینی پزی سعی کنید از مواد مرغوب و درجه یک استفاده کرده تا نتیجه بهتری داشته باشید.
مواد لازم جهت پخت هر شیرینی  را به اندازه لازم و دقیق اندازه بزنید.
مواد پودری مثل آرد ، پودرقند ، کاکائو و ....را قبل از استفاده حتما الک کنید .
فر  حتما از یکربع قبل از اینکه شیرینی را داخل آن بگذارید روشن باشد.
درجه فر تنظیم شود.
زمان پخت در نظر گرفته شود.
اگر از کره به جای روغن استفاده میکنید در نظر داشته باشید که کره به خاطر دوغی که دارد چربی کمتری دارد و این در اندازه ها فرق دارد.
خمیر را هیچوقت چنگ نزنید بلکه روی هم جمع کرده و مالش دهید.
به زمان استراحت خمیرها توجه کنید.
وقتی خمیر بعمل آمد و قالب زدید ودر سینی فر چیدید برای اینکه شیرینی درون فر کمی تغییر شکل ندهد میتوانید آنرا برای 5 دقیقه درون یخچال گذاشته وبعد در فری که از قبل گرم کردید بگذارید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...