۱۳۹۳ آبان ۲۶, دوشنبه

شیرینی اسکار







مواد لازم :

آرد :2 لیوان

روغن قنادی : 200 گرم

پودر قند : نصف لیوان

زرده تخم مرغ : 4 عدد

اسانس پرتقال : یک قاشق مرباخوری

گردوی خرد شده برای تزیین

سفیده تخم مرغ

در صورت تمایل مارمالاد یا ژله مغزی


طرزتهیه :


کره را با پودر قند و اسانس خوب مخلوط کرده ،سپس زرده ها را یکی یکی اضافه و با دست  هم  میزنیم . در آخر  آرد را اضافه  کرده و  خمیر را  جمع میکنیم . به خمیر حدود یکساعت استراحت داده ، بعد از خمیر گلوله هایی تقریبا دو برابر فندق برداشته روی آن با انگشت گودی ایجاد کرده ، و همان طرف گودی را تا نیمه در سفیده تخم مرغ زده و داخل گردوی خرد شده میزنیم تا نیمه آن گردویی شود . بعد در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه گذاشته تا بپزد . اگر مایل بودید 1-تا شیرینی داغ است میتوانید با الک کمی پودر قند روی آن بپاشید. 2-یا وقتی شیرینی سرد شد داخل گودی آن را با مارمالاد یا ژله مغزی پر کنید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...