مواد لازم :
آرد :2 لیوان
روغن قنادی :
200 گرم
پودر قند : نصف
لیوان
زرده تخم مرغ :
4 عدد
اسانس پرتقال :
یک قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده
برای تزیین
سفیده تخم مرغ
در صورت تمایل
مارمالاد یا ژله مغزی
طرزتهیه :
کره را با پودر
قند و اسانس خوب مخلوط کرده ،سپس زرده ها را یکی یکی اضافه و با دست
هم میزنیم . در آخر آرد را اضافه کرده و خمیر را
جمع میکنیم . به خمیر حدود یکساعت استراحت داده ، بعد از خمیر گلوله هایی تقریبا
دو برابر فندق برداشته روی آن با انگشت گودی ایجاد کرده ، و همان طرف گودی را تا
نیمه در سفیده تخم مرغ زده و داخل گردوی خرد شده میزنیم تا نیمه آن گردویی شود .
بعد در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه گذاشته تا بپزد . اگر مایل بودید
1-تا شیرینی داغ است میتوانید با الک کمی پودر قند روی آن بپاشید. 2-یا وقتی
شیرینی سرد شد داخل گودی آن را با مارمالاد یا ژله مغزی پر کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر