مواد لازم :
بامیه : 250 گرم سرخ شده
گوشت بدون چربی : 250 گرم خرد شود
پیاز : 1 عدد نگینی خرد شود
سیر : 1 حبه ریز خرد شود
لپه : 1 پیمانه 1 ساعت قبل خیس شود
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
ادویه خورشی ، فلفل قرمز ، دارچین و نمک بمیزان لازم
روغن مقداری
طرز تهیه :
پیاز را با کمی روغن توی قابلمه ای که خورش رو میخواهیم بپزیم تفت داده بعد سیر را اضافه کرده و بعد تمام ادویه جات را افزوده ( نمک را اضافه نکنید ) .
در این مرحله گوشت را هم به مواد اضافه کرده و بعد از 2 – 3 دقیقه تفت داده تا هم زودپز شده و هم اینکه خوش طعم تر میشه ، حالا نوبت لپه است که ریخته و کمی تفت بخورد .
رب را نیز با آنهایک تفت داده و بعد 4 لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوش آمد حرارت را کم کرده ، سر قابلمه را گذاشته و بعد از حدود 2 ساعت نمک و بامیه سرخ شده را اضافه کرده و حدود نیم ساعت بعد خورش ما جا افتاده خواهد شد و آن را در کنار پلو نوش جان کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر