۱۳۹۳ آذر ۴, سه‌شنبه

خورش قیمه بامیه







مواد لازم :



 


بامیه : 250 گرم سرخ شده
 

گوشت بدون چربی : 250 گرم خرد شود
 

پیاز : 1 عدد نگینی خرد شود
 

سیر : 1 حبه ریز خرد شود
 

لپه : 1 پیمانه 1 ساعت قبل خیس شود
 

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
 

ادویه خورشی ، فلفل قرمز ، دارچین و نمک بمیزان لازم
 

روغن مقداری

طرز تهیه :

پیاز را با کمی روغن توی قابلمه ای که خورش رو میخواهیم بپزیم تفت داده بعد سیر را اضافه کرده و بعد تمام ادویه جات را افزوده ( نمک را اضافه نکنید ) .
در این مرحله گوشت را هم به مواد اضافه کرده و بعد از 2 – 3 دقیقه تفت داده تا هم زودپز شده و هم اینکه خوش طعم تر میشه ، حالا نوبت لپه است که ریخته و کمی تفت بخورد .






 




رب را نیز با آنهایک تفت داده و بعد 4 لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوش آمد حرارت را کم کرده ، سر قابلمه را گذاشته و بعد از حدود 2 ساعت نمک و بامیه سرخ شده را اضافه کرده و حدود نیم ساعت بعد خورش ما جا افتاده خواهد شد و آن را در کنار پلو نوش جان کنید .  



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...