۱۳۹۳ آبان ۱۲, دوشنبه

کیک اسفنجی







مواد لازم :

تخم مرغ : 10 عدد

آرد : 250 گرم

شکر : 300 گرم

بیکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری

وانیل شکری : نصف قاشق چایخوری یا وانیل مایع : یک قاشق غذاخوری

آب : 10 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا کف یک قالب 30×40 را چرب کرده (مراقب باشید دیواره چرب نشود) بعد آنرا با کاغذ روغنی پوشش داده و کنار بگذارید . سفیده و زرده را از هم جدا کرده (سفیده را در ظرف بلوری یا استیل بریزید) . زرده +  شکر + وانیل + آب را با همزن برقی آنقدر بزنید که کشدار و رنگ آن روشن شود . پره های همزن  را تمیز بشویید که چرب نباشد چون باعث آب انداختن سفیده میشود.حالا سفیده را آنقدر با همزن بزنیدتا  کف کرده ،سفید و سفت شود طوری که وقتی کاسه را برمیگردانید از کاسه نریزد . حالا همزن برقی راکنار گذاشته و یک سوم سفیده را با زرده مخلوط کنید (با همزن دستی یا لیسک) سپس آرد + بیکینگ پودر را الک کرده و در چند مرحله به ظرفی که زرده دارد بیافزایید . بقیه سفیده را هم اضافه کنید. در نظر داشته باشید که بصورت دورانی هم بزنید . در ضمن همزدن زیاد پس از اضافه کردن سفیده باعث کم پف کردن کیک میشود. مایع را درون قالب بریزید و در فری که از قبل روشن کرده و گرم است به مدت 30 تا 45 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید


اینم کیک تولد 12 سالگی پسرم امیر مهدی (چند سال پیش) به شکل گیتار

 

 

اینم یک کیک که تزئینش بنظر خودم خیلی ساده بود

 

 

  

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...