مواد لازم :
تخم مرغ : 10
عدد
آرد : 250 گرم
شکر : 300 گرم
بیکینگ پودر :
2 قاشق مربا خوری
وانیل شکری :
نصف قاشق چایخوری یا وانیل مایع : یک قاشق غذاخوری
آب : 10 قاشق
غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا کف یک قالب 30×40 را چرب کرده (مراقب باشید دیواره چرب نشود) بعد
آنرا با کاغذ روغنی پوشش داده و کنار بگذارید . سفیده و زرده را از هم جدا کرده
(سفیده را در ظرف بلوری یا استیل بریزید) . زرده + شکر + وانیل + آب را با
همزن برقی آنقدر بزنید که کشدار و رنگ آن روشن شود . پره های همزن را تمیز
بشویید که چرب نباشد چون باعث آب انداختن سفیده میشود.حالا سفیده را آنقدر با همزن
بزنیدتا کف کرده ،سفید و سفت شود طوری که وقتی کاسه را برمیگردانید از کاسه
نریزد . حالا همزن برقی راکنار گذاشته و یک سوم سفیده را با زرده مخلوط کنید (با
همزن دستی یا لیسک) سپس آرد + بیکینگ پودر را الک کرده و در چند مرحله به ظرفی که
زرده دارد بیافزایید . بقیه سفیده را هم اضافه کنید. در نظر داشته باشید که بصورت
دورانی هم بزنید . در ضمن همزدن زیاد پس از اضافه کردن سفیده باعث کم پف کردن کیک
میشود. مایع را درون قالب بریزید و در فری که از قبل روشن کرده و گرم است به مدت
30 تا 45 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر