۱۳۹۳ آبان ۱۳, سه‌شنبه

خمیر پیتزا








مواد لازم :

آرد :3 الی 4 لیوان

شیر :یک لیوان

روغن مایع : نصف لیوان

آب ولرم : یک چهارم لیوان

زرده تخم مرغ : یک عدد

مایه خمیر : یک قاشق غذاخوری

شکر : یک قاشق غذاخوری

نمک : یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

شکر و آب را درون ظرفی ریخته و حل میکنیم. خمیر مایه را روی آن پاشیده و برای 10 دقیقه کناری  میگذاریم . بعد شیر + روغن مایع  + زرده تخم مرغ و نمک را به آن افزوده و هم میزنیم تا مخلوط شود . در آخر آرد را کم کم به آن اضافه میکنیم خمیر  نباید زیاد سفت  باشد و  باید کمی  چسبندگی داشته باشد . خمیر را 2 ساعت استراحت داده تابه عمل آید .




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...